AYT matematiğe nasıl başlanmalı?

theraino

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mezunum. AYT matematik güncel netim 8 (TYT konularından) onun dışında diğer konularda temel seviyelerdeyim sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Elimde video ders kitabı olarak 3D vdd var. Sizce sıfırdan Eyüp hocadan anlayabilir miyim? Test kitaplarım: 345, orijinal, Eyüp B, 3D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar mezunum. AYT matematik güncel netim 8 (TYT konularından) onun dışında diğer konularda temel seviyelerdeyim sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Elimde video ders kitabı olarak 3D vdd var. Sizce sıfırdan Eyüp hocadan anlayabilir miyim? Test kitaplarım: 345, orijinal, Eyüp B, 3D.

AYT'den 3D vdd öneririm ama kesinlikle 3D soru bankası alma zor bir kaynak ilk olarak biraz daha kolaylarla başla yapamayınca moralin bozulur.

AYT'den 3D vdd öneririm.

Hocam genel olarak konuları ilk defa göreceğim herhangi bir sorun olmaz değil mi bıyıklının AYT kampıda bayağı önerilmiş bitiren arkadaşlar varsa cevap verebilirler bununla ilgili.
TYT matematik netim: 15-20.
AYT matematik kamp:
Mert hoca.
Bıyıklı matematik.
Eyüp b.
Hangisini seçmeliyim? Teşekkürler.

Hocam genel olarak konuları ilk defa göreceğim herhangi bir sorun olmaz değil mi bıyıklının AYT kampıda bayağı önerilmiş bitiren arkadaşlar varsa cevap verebilirler bununla ilgili.
TYT matematik netim: 15-20.
AYT matematik kamp:
Mert hoca.
Bıyıklı matematik.
Eyüp b.
Hangisini seçmeliyim? Teşekkürler.

Hocam benim bildiğim bıyıklının TYT temel atma kampı çok öneriliyordu tabii sizin kararınız ama ben Eyüp b. Seçerdim.

TYT matematikten sağlam bir temel atın. O temeli attıktan sonra geometri, problemler ve AYT matematiğe çalışın birlikte.

Reis ilk 12 konu, kümeler ve fonksiyonları iyice öğrenmeden başlama. Bunları bilirsen 3 ayda falan biter AYT. Sonra full soru bankası, deneme eritirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı