Volkankerem Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Eyüp bden polinom izledim ama aklımda bir şey kalmadı. Kitabini da almıştım ilk testten döşemiş zor soruları.
Eyüp bden polinom izledim ama aklımda bir şey kalmadı. Kitabini da almıştım ilk testten döşemiş zor soruları.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.054 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #2 Tunç kurt izlerken sanki matematik mühendisiymiş gibi hissettiriyor. Artı 0 Eksi
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 10 18 Kasım 2023 #3 Soraka Kajmer dedi: Tunç kurt izlerken sanki matematik mühendisiymiş gibi hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... İleri seviye değilsen o adamı anlayamazsın bence orta seviyeysen matematiğin güler yüzü. Artı 0 Eksi
Soraka Kajmer dedi: Tunç kurt izlerken sanki matematik mühendisiymiş gibi hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... İleri seviye değilsen o adamı anlayamazsın bence orta seviyeysen matematiğin güler yüzü.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.054 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #4 atakanatlgn dedi: İleri seviye değilsen o adamı anlayamazsın bence orta seviyeysen matematiğin güler yüzü. Genişletmek için tıkla... Pek de ileri seviye değil aslında, sadece daha ayrıntılı anlatıyor. Matematiğim orta seviye olmasına rağmen bana bayağı bilgi katmıştı. Artı 0 Eksi
atakanatlgn dedi: İleri seviye değilsen o adamı anlayamazsın bence orta seviyeysen matematiğin güler yüzü. Genişletmek için tıkla... Pek de ileri seviye değil aslında, sadece daha ayrıntılı anlatıyor. Matematiğim orta seviye olmasına rağmen bana bayağı bilgi katmıştı.
M MrMajeste Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 373 18 Kasım 2023 #5 Volkankerem dedi: Eyüp bden polinom izledim ama aklımda bir şey kalmadı. Kitabini da almıştım ilk testten döşemiş zor soruları. Genişletmek için tıkla... Vdd kitabindan bahsediyorsan temelden aliyor aslinda kitap. Polinomun bir de tyt kismi var oraya goz at once istersen. Artı 0 Eksi
Volkankerem dedi: Eyüp bden polinom izledim ama aklımda bir şey kalmadı. Kitabini da almıştım ilk testten döşemiş zor soruları. Genişletmek için tıkla... Vdd kitabindan bahsediyorsan temelden aliyor aslinda kitap. Polinomun bir de tyt kismi var oraya goz at once istersen.