AYT matematik 25 net nasıl yapılır?

ElonMuskk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, mezunum ve alanım sayısal. Seneye hedefim 130k civarı ve matematikten 25 net civarı yapmam gerekiyor. Açıkçası bu yıl kitap yüzü açmadım sadece derste dinlediğimle girdim 500k civarı sıralama geldi. AYT matematikten 12 net yaptım. 25 net için nasıl bir yol izlemeliyim? Tavsiyeleriniz var mı?

Onu biliyorum hangi konular en kolay net kazandırır mesela ltiyi kaç ayda bitirebilirim.

Bak kanka ben sana şöyle diyeyim çevremdeki kişileri söylüyorum yaşanmışlar yani bunlar. Matematiği bırak hiçbir derse çalışmamış bir arkadaşım 15D 0 yanlış yaptı, diğer arkadaşım temeli yoktu temel yaptı sadece TYT matematik çalıştı 1 sene boyunca ve 7 net yaptı, bu arkadaşımında temeli yoktu temel yaptı çalıştı ve 30'a yakın TYT yapmıştı AYT'leri hatırlamıyorum ama. Şöylede bir gerçek var AYT'de çalıştığın kadar ekmeğini yersin. O sene boyunca TYT matematik çalışıp 7 net yapan arkadaşım bir elinde telefon bir bir elinde kalemle çalışırdı reals izler soru çözerdi eğer telefonu bir yere fırlatır odağını toplar oturursan 20+ çok yüksek ihtimalle yaparsın.

Bak kanka ben sana şöyle diyeyim çevremdeki kişileri söylüyorum yaşanmışlar yani bunlar. Matematiği bırak hiçbir derse çalışmamış bir arkadaşım 15D 0 yanlış yaptı, diğer arkadaşım temeli yoktu temel yaptı sadece TYT matematik çalıştı 1 sene boyunca ve 7 net yaptı, bu arkadaşımında temeli yoktu temel yaptı çalıştı ve 30'a yakın TYT yapmıştı AYT'leri hatırlamıyorum ama. Şöylede bir gerçek var AYT'de çalıştığın kadar ekmeğini yersin. O sene boyunca TYT matematik çalışıp 7 net yapan arkadaşım bir elinde telefon bir bir elinde kalemle çalışırdı reals izler soru çözerdi eğer telefonu bir yere fırlatır odağını toplar oturursan 20+ çok yüksek ihtimalle yaparsın.

Tuşlu telefona geçeceğim zaten yakında.

Onu biliyorum hangi konular en kolay net kazandırır mesela ltiyi kaç ayda bitirebilirim.
Şimdiden onun hesabını yapmayın. Önünüzde süre varken belirli bir konuyu öne çekmenin ya da konu elemesi yapmanın sırası değil. LTİ'yi ne kadar sürede bitireceğiniz size bağlı bir şey, bilemeyiz. Ayrıca temeliniz ne alemde? Belki de TYT matematikte sıkıntılarınız var hocam ki o da AYT netlerinizi etkiler.
Tuşlu telefona geçeceğim zaten yakında.
Olabilir mantıklı ama bilgisayarı kaldırmanızı önermem. Çok fazla ders içeriği var çünkü YouTube üzerinde. Tuşlu telefona geçmek eğer iradenize hakim olamıyorsanız bir kaçış olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı