TYT matematik 25 net nasıl yapılır?

Çıraklık lisesinden mezunum. Eğitim seviyesi 0 hatta eksilerde haftada 1 gün okul olduğu için hocalar ders işlemiyordu. Temelim dediğim gibi hiç yok. Dün toplama-çıkarmadaydım bugün ise çarpım işlemlerine geçeceğim.

Geçen sene TYT girdim hedefim yoktu sadece girmek için girmiştim. (0 eğitimle girmiştim sadece mantık yürüterek yapmıştım)

Not: Bu sene gireceğim sınav 3. sınav olacak sadece bu sefer ciddi gireceğim ve OBP puanım yarıya düşmüş olacak.
Eki Görüntüle 2491225

Kral matematikte 5 tane doğru yapıp Türkçede nasıl 10 tane yaptın 😀

Geometri ve problemler var. Sizce hangisi daha önemli sınavda puan toplamak için (kolaylık açısından)?

Sınava çok zaman kalmadı. Geometriyi kolay soruyorlar fakat bu süre yetersiz. Problemler çalışın ve deneme analizlerini çok iyi yapın.

Sınava çok zaman kalmadı. Geometriyi kolay soruyorlar fakat bu süre yetersiz. Problemler çalışın ve deneme analizlerini çok iyi yapın.
Üçgenler çalışılabilir, soru tipi görmeye gerek yok formüller belli neyin ne olduğu belli uğraştırsa da bilgi olduktan sonra pratik olmadan da üçgenler yapılır. Pratiği olan 2 dakikada yapar, sadece bilgisi olan uğraşa uğraşa 3-4dk da yapar.

Üçgenler çalışılabilir, soru tipi görmeye gerek yok formüller belli neyin ne olduğu belli uğraştırsa da bilgi olduktan sonra pratik olmadan da üçgenler yapılır. Pratiği olan 2 dakikada yapar, sadece bilgisi olan uğraşa uğraşa 3-4dk da yapar.

Evet haklısınız, üçgenler çalışılabilir fakat sıfırdan soruların çözülmesi için kalan günlerde günde 10+ saat çalışması lazım. Kenan kara sıfır geometri kampı ile problemler çalışılmalı. Her gün çok fazla çalışılarak mat 25 net belki olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı