- Önce 3D Yayınları Eyüp B’nin video ders kitabından soruları çözüyorum, izliyorum, konuları öğreniyorum, farklı çözüm tekniklerine bakıyorum.
- Bu kitaptaki konu anlatımlı Beceri Temelli sorularına geçmeden hemen sonrasında 3D Yayınları Soru Bankasından o konunun her testte bulunan kolay-orta sorularını çözüyorum, temize çekiyorum, son 3-4 soru zorlayıcı üst seviyede.
- Hemen sonrasında 3D Yayınları Eyüp B’nin video ders kitabından Beceri Temelli soruları izliyorum, çözüyorum, bakıyorum.
- Ondan sonrasında hemen sonrasında 3D Yayınları Soru Bankasından testlerdeki son 3-4 soruları çözüyorum. Üst seviye zor olan soruları.
- Ek olarak Eyüp B’nin AYT Matematik soru bankasını alıp almamakta kararsızım. İkisini beraber götürmeyi düşünüyorum ama verimli olur mu bilmiyorum.
- Tüm konuları bitirene kadar bu stratejiyi kullanacağım.
- Sonrasında farklı bir soru bankasına geçeceğim.
- Eyüp B’nin zor soruları çözdüğü, gelişiyorum serisi var, oynatma listesi. Oradaki soruları izlemeyi düşünüyorum ama acele mi etmiş olurum bilmiyorum.
- Sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum. AYT Matematikte hemen branş denemesine geçmek istemiyorum. TYT Matematikten biraz daha sonra geçerim.