AYT matematik için 345 ve orijinal yeterli mi?

Sobarlas

Hectopat
Daha fazla  
Konuyu mert hocadan dinleyip önce 345 sonra orijinal sonra da mert hocanın efişinado kısmını yapıyorum trigonometriye kadar geldim. Sizce bu iki kitap yeterli gelir mi? Hedeflediğim net 20 net civarı.

Konuyu mert hocadan dinleyip önce 345 sonra orijinal sonra da mert hocanın efişinado kısmını yapıyorum trigonometriye kadar geldim. Sizce bu iki kitap yeterli gelir mi? Hedeflediğim net 20 net civarı.
Bu şekilde gidiyorsan 35+ net de yapabilirsin. Kendini 20 ile sınırlamana gerek yok.

Bu şekilde gidiyorsan 35+ net de yapabilirsin. Kendini 20 ile sınırlamana gerek yok.

Geometride eksiğim var hocam 20 net beni kurtarıyor 25 net civarı da fen yaparsam istediğim bölüme gidebiliyorum.

Orijinal AYT biraz zorlayabilir çözerim diyorsan al güzel kitap.

Peki hocam sence önce 345 ile konuları tamamen bitirdikten sonra mı orijinal geçmeliyim yoksa bir konuyu bitirdikten sonra önce 345 sonra orijinalden çözüp 2 kitapla mı konuyu ilerletmeliyim.

Evet iki sağlam kaynak hocam yeterli olacaktır.

İşte hocam geometriden net çıkarabilir miyim emin değilim eğer 2024 gibi gelirse 13-14 net bile yetiyor hedef 150k civarında bir şey yapıp hemşirelik yazmak 200k ya kadar yolu var ama bu geometri beni korkutuyor işte.

İşte hocam geometriden net çıkarabilir miyim emin değilim eğer 2024 gibi gelirse 13-14 net bile yetiyor hedef 150k civarında bir şey yapıp hemşirelik yazmak 200k ya kadar yolu var ama bu geometri beni korkutuyor işte.

Hocam 15 20 net istiyorsanız geometri yerine fene yoğunlaşmak mantıklı olabilir tabii geometri 0 sa ama biraz geometri bilginiz var ise mutlaka geometride çözün ayrıca o netler çok değişiyor hocam 24 YKS AYT mat üzerinde gerçekten zor geldi siz ne olur ne olmaz yüksek net hedefleyin işinizi garantiye alın.

Hocam 15 20 net istiyorsanız geometri yerine fene yoğunlaşmak mantıklı olabilir tabii geometri 0 sa ama biraz geometri bilginiz var ise mutlaka geometride çözün ayrıca o netler çok değişiyor hocam 24 YKS AYT mat üzerinde gerçekten zor geldi siz ne olur ne olmaz yüksek net hedefleyin işinizi garantiye alın.

Geometri yi bitirmeye çalışacağım hocam yine TYT de falan kolay soru gelirse yapmam gerekir hem trigonometri içinde az çok üçgen bilgisi lazım fen içinde zaten devam ediyorum kamplara 1'er kitapla götürüyorum AYT feni zaman bulursam 2. kitaplardan da tarayabilirim 7 fizik 8 kimya 8 biyoloji hedefliyorum 14-15 nette matematik olursa bana yetiyor açıkçası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı