AYT matematik için kaynak önerisi

Boş boş 10 tane kitap yazan süper zekâlara bakma. Ayt Matematiği Mert Hoca'dan dinle ekstra olarak bir de Bilgi Sarmal Soru Bankası'nı çöz. Tamamdır. Geometri'ye de gereken ağırlığı verirsen +30 çok rahat yaparsın. Mert Hoca'dan dinleyince otomatik zaten 1 SB bitirmiş oluyorsun bir de kendin temizle tamamdır. Ben sadece Mert Hoca ile yaptım diyebilirim adam çok hoş anlatıyor.

Aynen kardeşim boş boş 10 15 tane kitap yazdım hatta dur biraz daha yazayım.
Niye kızgın atıyorsunuz amacınız ney.

Değişik farklı mı? İşe yaramayan kaynakları arkadaşlar ne yapsın? Beğenmediğimizi belirttik ama sanki babanızın oğluymuş gibi verdiğiniz kaynakları savunup ağlamışsınız, yapmayın etmeyin kandırmayın kendinizi o kaynaklardan bir cacık olmaz 😐

Şöyle ki verilen çoğu kaynak gözlemlediğim kadarıyla fena değil.
Verdiğim kaynaklar da gerçekten öğretici ve işe yarar kaynaklar özellikle ben aperatifi çok seviyordum ismi gibi aperatiflik olduğu için çıtır çıtır test kitabı, canım sıkıldığında ya da zor kitaplarla başa çıkmak istemediğim zaman ufak antrenman gibi çözüyordum. Hız ve renk konusunda gerçekten öğretici sorular var ve hızlanmanızı gerçekten sağlıyor.

Test kitabı boş, deneme çözerek konuyu öğrenmeye çalış.

Bu konuda artık 3 ay kala yapılır. Deneme çözerek konu 0'dan öğrenilmez. En azından fen ve matematik.

Bu konuda artık 3 ay kala yapılır. Deneme çözerek konu 0'dan öğrenilmez. En azından fen ve matematik.

Şu an bu ekonomide test kitabı falan alınmaz konuyu öğrenebilmen için 2-3 kaynaktan çözmen gerek. En iyisi deneme almak. Ben şahsen test kitabı çözerek veya YouTube'dan ders dinleyerek öğrenemiyorum kafama girmiyor ama deneme çözerken gayet iyi öğreniyorum. Zaten deneme çözerken %100 verim almak istiyorsan yanlışlarının doğrusunu iyice öğrenmen ve soruyu tekrar çözmen gerekiyor. Bu yöntemle gayet konuyu iyi öğrenirsin. Hem de süre tutarak sınav psikolojisini az da olsa tadarsın.

Değişik farklı mı? İşe yaramayan kaynakları arkadaşlar ne yapsın? Beğenmediğimizi belirttik ama sanki babanızın oğluymuş gibi verdiğiniz kaynakları savunup ağlamışsınız, yapmayın etmeyin kandırmayın kendinizi o kaynaklardan bir cacık olmaz 😐

Antremanlarla matematik yayının neresi kötü acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı