AYT matematik için kaynak önerisi

Mert Hoca , Mert Hoca ve tekrar diyorum Mert Hoca . Neden diye sorucak olursan gerçekten konuları çok sağlam anlatıyor . Ben sadece onun 90 gün AYT matematik kampı kitabını alıp bitirdim ve bu sene 35 -40 net bekliyorum . Normalde bahsetmem ama ben sözel odaklı bir insanım ve matematikten gram anlamam . Adam gerçekten bana matematiği deli gibi sevdirdi ve başarı sağlamama yardımcı oldu . Kesinlikle tavsiye ediyorum . Denemiş ve sonucuna varmış biri olarak .

Son düzenleme:
Antremanlarla matematik yayının neresi kötü acaba?
Hocam AYT için kaynak isteyen birisinin antrenmanlarla matematikle işi olmamalı diye düşünüyorum. Ayrıca önerdiğiniz Rehber Matematik, Tonguç gibi kaynaklar tamamen popüler olduğu için önerdiğiniz kaynaklar. Büyük ihtimalle YKS'ye hiç girmediniz ben size şimdiden şöyle bir iyilik yapayım bu kanallardan uzak durun. Özellikle Tonguç'tan iki kat uzak durun tek beğendiğim kitapları paragraf onlar dışında vasat.

Yıllar önce sınava giren biri olarak Tümay Matematik -hala varsa eğer- bence bir numaradır. Geometrisi de iyiydi. Fizik-Kimya-Biyoloji olarak Pi yayınları vardı. Pi'nin matematiği de iyiydi bu arada.

Mert hoca falan hikâye arkadaşlar, sınav dönemi ben de videolarına göz atmıştım Ösym’den tamamen alakasız sorular çözüyor.

Soruyu uzatalım da uzatalım, karıştıralım saçmalayalım öğrenci çözemesin kafasında hepsi, sonra da neymiş yeni nesil soruymuş.
Hocam niye kızgın attınız. 345, Çözüm 3D, Apotemi yayınlarını hiç duymadım.

@laila Eğer temel atacaksınız Antrenmanlarla Matematiğin serisini öneririm
Çünkü önerdiğiniz kaynakları dört işlem yapamayan insanlar çözüyor. Onların da AYT Matematik ile işi olmamalı zaten.

Çözen de kendini kandırıyor sene boyunca, sonra sınavda niye 5 net yaptım diye ağlıyor. Çok gördük öylelerini.

Mert hoca falan hikâye arkadaşlar, sınav dönemi ben de videolarına göz atmıştım Ösym’den tamamen alakasız sorular çözüyor.

Soruyu uzatalım da uzatalım, karıştıralım saçmalayalım öğrenci çözemesin kafasında hepsi, sonra da neymiş yeni nesil soruymuş.

Çünkü önerdiğiniz kaynakları dört işlem yapamayan insanlar çözüyor. Onların da AYT Matematik ile işi olmamalı zaten.

Çözen de kendini kandırıyor sene boyunca, sonra sınavda niye 5 net yaptım diye ağlıyor. Çok gördük öylelerini.
Sen ne diyorsun akıl? Mert Hoca'ya ne demiş? Begenmeyebilirsin ama kesinlikle ÖSYM tarzı değil diyemezsin🤣. Senin Yks ile uzaktan yakından alakan yok yazdığın mesajlarla. Dershaneden bir şey anlamayıp sadece Mert Hoca'yı dinliyordum. Hız ve Renk SB vardı adamakıllı tam çözemedim bile. Sınavda da hatırı sayılır soru yapmisimdir.
ÖSYM ile alakası yokmuş. Yok, gökten uyduruyor soruları. Biraz merhamet. Tam komedi.

Sen ne diyorsun akıl? Mert Hoca'ya ne demiş? Begenmeyebilirsin ama kesinlikle ÖSYM tarzı değil diyemezsin🤣. Senin Yks ile uzaktan yakından alakan yok yazdığın mesajlarla. Dershaneden bir şey anlamayıp sadece Mert Hoca'yı dinliyordum. Hız ve Renk SB vardı adamakıllı tam çözemedim bile. Sınavda da hatırı sayılır soru yapmisimdir.
ÖSYM ile alakası yokmuş. Yok, gökten uyduruyor soruları. Biraz merhamet. Tam komedi.
Zamanında dershanelerdeki denemelerde 30 aşağısı tyt mat yapmayan biri olarak asıl sen baştan aşağı komedisin, hız ve renk gibi dandik bir yayını çözememenden düzeyin anlaşılıyor zaten. Tartışmak istemiyorum.

Zamanında dershanelerdeki denemelerde 30 aşağısı tyt mat yapmayan biri olarak asıl sen baştan aşağı komedisin, hız ve renk gibi dandik bir yayını çözememenden düzeyin anlaşılıyor zaten. Tartışmak istemiyorum.
Matta 30 üstünü övgü olarak almış ve Hız ve Renk'i adamakıllı çözmedim bile derken cozemeyen olarak algılayan senden fazla da şey beklemem zaten🤣🤣🤣. Türkçenin durumu ortada 🐦🤣. Ah be. Adam 30 tane yapıyor diye kendini bir şey sanmış bir de. Ben, hatırı sayılır bir net yapıyorum derken bile daha fazla kastetmiştim ama söylemedim🤣🤣. Başarılar hayatında, tartışmak istemiyorsun çünkü ortada tartışılacak bir şey yok. Olsa bile bu Türkçe ile zor. Allah kolaylık versin.

Matta 30 üstünü övgü olarak almış ve hız ve Renk'i adamakıllı çözmedim bile derken cozemeyen olarak algılayan senden fazla da şey beklemem zaten🤣🤣🤣. Türkçenin durumu ortada 🐦🤣. Ah be. Adam 30 tane yapıyor diye kendini bir şey sanmış bir de. Ben, hatırı sayılır bir net yapıyorum derken bile daha fazla kastetmiştim ama söylemedim🤣🤣. Başarılar hayatında, tartışmak istemiyorsun çünkü ortada tartışılacak bir şey yok. Olsa bile bu Türkçe ile zor. Allah kolaylık versin.

Övgü olarak yazdığım falan yok, ayrıca “çözemedim” yazan sen şimdi “çözmedim” diye kelimeni değiştiriyorsun ve benim Türkçeme laf atıyorsun. Anlatım bozukluğu ve yazım yanlışları diye iki adet konu var, Sosyal'e mesaj yazmadan önce çalışmanı tavsiye ediyorum.

Her Türkçesi iyi olanın hayatta başarılı olacağını düşündüğün kafanla asıl sana başarılar kardeşim.

YKS'nin gözünde “başarı ölçütü” bile olmadığını düşünen insana “övgü” demen, biraz komik olmuş :D

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı