AYT matematik için kaynak önerisi

Mnemosynee

Hectopat
Daha fazla  
AYT mat için 3D AYT vdd almayı düşünüyorum, yanında orijinal AYT ve Bilgi Sarmal AYT var vdd ile beraber 3D soru bankasını da almaya gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eyüp/ergi/barış üçlüsünden biri daha iyi olur diye düşünüyorum. Eyüp hocanın AYT matematik kitabı gerçekten fazlaca kaliteli sorular içeriyor.

Teşekkür ederim peki problemler için bir tavsiyeniz var mı ben orijinalin problemler fasikülünü almayı düşünüyordum problemlerde öyle böyle zorlanmıyorum ayrı bir öneriniz varsa çok sevinirim.

@Mnemosynee orijinal her türden soru barındırıyor içerisinde, ben güzel olduğunu düşünüyorum. Barış çözüyorum ben şu anda, açıkçası ilk testlerinde bile çok zor sorular var.

Apoteminin fasikülünde kazanım testleri zor sayılmaz ama yeşil testleri ve maraton testlerinde zor sorular vardı.

Problem için illa fasikül gerekli değil bu arada, elinizde tyt matematik kaynağı kaldıysa seçmece bir şekilde çözün. 345 ve orijinalin problem soruları kaliteli örnek olarak.

@Mnemosynee orijinal her türden soru barındırıyor içerisinde, ben güzel olduğunu düşünüyorum. Barış çözüyorum ben şu anda, açıkçası ilk testlerinde bile çok zor sorular var.

Apotemi'nin fasikülünde kazanım testleri zor sayılmaz ama yeşil testleri ve maraton testlerinde zor sorular vardı.

Problem için illa fasikül gerekli değil bu arada, elinizde TYT matematik kaynağı kaldıysa seçmece bir şekilde çözün. 345 ve orijinalin problem soruları kaliteli örnek olarak.

Elimde şu an orijinal TYT sb var ondaki problem sorularının sarı testlerini ve mavilerin çoğunu çözebiliyorum ama kırmızı testler yorumlama olarak aşırı zorluyor o yüzden ayrıyeten bir problem kaynağı almayı düşünmüştüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı