AYT matematik için kaynak tavsiyesi

zzz1

Hectopat
Daha fazla  
Matematiğim kötü. Şu an mikroorjinal TYT matematik çözüyorum 1 ayda bitireceğim. Ondan sonra orijinal TYT matı bitirip branş düşünüyorum.
AYT'ye gelirsek aklımda mikroorjinal AYT mat 345 AYT mat orijinal AYT mat 3D AYT mat var.
Bunları mikroorjinal > orijinal > 345 > 3D sırasıyla çözmeyi düşüyorum.
Doğru mu düşünüyorum. 345'ten Orijnial'den zor mu?
Tavsiyeniz nedir? Kitapları çözmemiş veya kulaktan duyma bilgileri olanlar cevaplamasın.
Tavsiye edebileceğiniz başka kaynak var mı? Ya da bunlar yerine başak kaynak Bilgi Sarmal gibi.

Orijinal 345’ten daha zor. 3D veya Orijinal’in sırası çok fark etmez. İkisi zorluk olarak benzer. 345 ile orijinal’in yerini değiştirsen yeter çözme sırası olarak.

Mikroorjinalden orijinale geçmek mümkün bile değil bir anda 30-35 net için uygun kaynağa geçmiş olacaksın (daha 10 net yapıyorken)
ÜçDörtBeş veya Bilgi Sarmal'a geçmelisiniz.
ÜçDörtBeş matematik temeli olan birisinin ama yeni yeni başlayan birisinin işl çözeceği kaynak.
Soruları bu tarz.
TYT matematikte de ÜçDörtBeş ve 3D yeterli olur sonra deneme mantıklı bence.
Sorular nasıl?

Son düzenleme:
Matematiğim kötü. Şu an mikroorjinal TYT matematik çözüyorum 1 ayda bitireceğim. Ondan sonra orijinal TYT matı bitirip branş düşünüyorum.
AYT'ye gelirsek aklımda mikroorjinal AYT mat 345 AYT mat orijinal AYT mat 3D AYT mat var.
Bunları mikroorjinal > orijinal > 345 > 3D sırasıyla çözmeyi düşüyorum.
Doğru mu düşünüyorum. 345'ten Orijnial'den zor mu?
Tavsiyeniz nedir? Kitapları çözmemiş veya kulaktan duyma bilgileri olanlar cevaplamasın.
Tavsiye edebileceğiniz başka kaynak var mı? Ya da bunlar yerine başak kaynak Bilgi Sarmal gibi.

Mikrorjinal 345 3D orijinal diye gitmeniz daha iyi olur.

AYT matematik için matematiğin ilacı ile başlarsınız ÜçDörtBeş 3D Orijinal Barış diye gidersiniz.
Tabii hedefiniz 40/40 ise.
Ortalama gibi.

O zaman mikro - 345 - orjinal veya 3d
araya bilgi sarmal sıkıştırım belki vaktim olur iste

AYT matematik için matematiğin ilacı ile başlarsınız ÜçDörtBeş 3D orijinal barış diye gidersiniz.
Tabii hedefiniz 40/40 ise.

Matematiğin ilacı mı daha iyidir mikro mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı