AYT matematik kanal önerisi

Sylesws

Hectopat
Yer
Türkiye
AYT matematik için Youtube kanalı arıyorum. 8. sınıftan beri matematiğim aşırı kötüydü bu sene çalışmaya başladım. Anlatırken sıkılmayacağım, soru çözümünden çok konuyu derinlemesine anlatmaya önem veren kanal önerirseniz sevinirim. Hedefim AYT matematikte en az 10 net seviyelerinde yapmak. Ayrıca hızlı net arttırabileceğim konu da önerebilirsiniz, şu an Limit ve Türev gibi konuları biraz biliyorum, kolay seviyelerdeki sorularını çözebiliyorum. Sınava 2 ay civarı bir süre kaldı ancak bütün vaktimi AYT matematiğe ayıracağım için matematikte güzel netler yapabileceğimi düşünüyorum.

AYT matematik için YouTube kanalı arıyorum. 8. sınıftan beri matematiğim aşırı kötüydü bu sene çalışmaya başladım. Anlatırken sıkılmayacağım, soru çözümünden çok konuyu derinlemesine anlatmaya önem veren kanal önerirseniz sevinirim. Hedefim AYT matematikte en az 10 net seviyelerinde yapmak. Ayrıca hızlı net arttırabileceğim konu da önerebilirsiniz, şu an limit ve türev gibi konuları biraz biliyorum, kolay seviyelerdeki sorularını çözebiliyorum. Sınava 2 ay civarı bir süre kaldı ancak bütün vaktimi AYT matematiğe ayıracağım için matematikte güzel netler yapabileceğimi düşünüyorum.

Hocam biyikli matematik baslangic icin iyi onun disinda ben 0 olsam bile Eyüp b dinliyorum.

Hocam biyikli matematik baslangic icin iyi onun disinda ben 0 olsam bile Eyüp b dinliyorum.
Bıyıklı Matematik çok gereksiz uzatıyor gibi geliyor. Eyüp B'den de çok anlayamıyorum ve sadece soru çözümü şeklinde ilerliyor. Bilmiyorum valla ne yapsam.

Böyle hem temelden alan güzel güzel anlatan hem de boş yapmayan güzel bir kanal yok mu ya. Hepsi saçma sapan videoyu uzatma peşinde.

Mert hoca bence iyi detaylı anlatım yapıyor çok soru çözüyor kamp kitaplarından ders kitabını almanı tavsiye ederim hocayla beraber çözersin soruların önünde durması iyi olur ama soru bankasını alma bence

AYT matematik için YouTube kanalı arıyorum. 8. sınıftan beri matematiğim aşırı kötüydü bu sene çalışmaya başladım. Anlatırken sıkılmayacağım, soru çözümünden çok konuyu derinlemesine anlatmaya önem veren kanal önerirseniz sevinirim. Hedefim AYT matematikte en az 10 net seviyelerinde yapmak. Ayrıca hızlı net arttırabileceğim konu da önerebilirsiniz, şu an limit ve türev gibi konuları biraz biliyorum, kolay seviyelerdeki sorularını çözebiliyorum. Sınava 2 ay civarı bir süre kaldı ancak bütün vaktimi AYT matematiğe ayıracağım için matematikte güzel netler yapabileceğimi düşünüyorum.

Mert hoca 2023 kaampını izle sıkmaz. Ama son kampları sıkıcı. 2023 kampı akıyor. Bende oradan bitirdim şu an netler iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı