YKSKURTULDUK Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 777 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #21 XFG dedi: Anladım hocam teşekkür ederim. Şu anda polinomu az çok anladım. Yarın da son noktayı koyarım polinom konusuna artık. Elimde zaten 345 AYT matematik soru bankası var. Oradan da eritirim soruları. Genişletmek için tıkla... Süper 345 varsa kolay kaynağa gerek yok zaten o kitap kolay-orta-zor şeklinde ilerliyor o yüzden her türlü halledersin merak etme iyi çalışmalar.
XFG dedi: Anladım hocam teşekkür ederim. Şu anda polinomu az çok anladım. Yarın da son noktayı koyarım polinom konusuna artık. Elimde zaten 345 AYT matematik soru bankası var. Oradan da eritirim soruları. Genişletmek için tıkla... Süper 345 varsa kolay kaynağa gerek yok zaten o kitap kolay-orta-zor şeklinde ilerliyor o yüzden her türlü halledersin merak etme iyi çalışmalar.
XFG Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #22 YKSKURTULDUK dedi: Süper 345 varsa kolay kaynağa gerek yok zaten o kitap kolay-orta-zor şeklinde ilerliyor o yüzden her türlü halledersin merak etme iyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla... Size de kolay gelsin teşekkürler.
YKSKURTULDUK dedi: Süper 345 varsa kolay kaynağa gerek yok zaten o kitap kolay-orta-zor şeklinde ilerliyor o yüzden her türlü halledersin merak etme iyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla... Size de kolay gelsin teşekkürler.