AYT matematik nasıl çalışılır?

nesquik kasesi

Yoctopat
Elimdeki kitaplar bunlar. Daha önce hiç AYT çalışmadım. TYT netim 25 30 arası bir şey. Mert hocanın kampından mi gideyim yoksa Eyüp B'den mi gitmeliyim? Bütün kitaplar geçen sene abimden kaldı. Hepsi sıfır ve 2024-2025 yayınlar. Ekstra kitap almama gerek var mi? Daha basit seviye falan.

Dosya Ekleri

• IMG_20251206_122535.jpg
    IMG_20251206_122535.jpg
    137,4 KB · Görüntüleme: 14
Video destekten konuyu dinleyin Birebir ÖSYM ve beceri temellilerden önce Orijinal'den çözün. Sonra ÖSYM ve beceri temellileri halledin ardından 3D'den çözün. Döngüyü tüm konular için yaptıktan sonra Eyüp B AYT Soru Bankasından tek tek tüm konuları halledin. Ben türev integral ve trigodan fasikül çözeceğim size de öneririm zaten Apoteminiz var.

Video destekten konuyu dinleyin Birebir ÖSYM ve beceri temellilerden önce Orijinal'den çözün. Sonra ÖSYM ve beceri temellileri halledin ardından 3D'den çözün. Döngüyü tüm konular için yaptıktan sonra Eyüp B AYT Soru Bankasından tek tek tüm konuları halledin. Ben türev integral ve trigodan fasikül çözeceğim size de öneririm zaten Apoteminiz var.
Hocam 3d vdd bbö ve bts + orijinal + bilgi sarmal cok mu fazla olur? Yoksa sadece vdd + orijinalden gidip en son 3d mi çözeyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı