mert hoca 45 günde ayt izlemeye başladım. İlk olarak trigonemetri konusunu öğrenmeye başladım ardından polinomlar ve fonksiyonlar konusuna giriyorum . Video izleyip ardından soru çözücem , sizce mantıklı bir yol mu bu?Derslerinizi okulda iyice dinlediyseniz veya önceki konuların tanımları hakkında ufacık bilginiz bile varsa matematiğin güler yüzü hocamdan genel tekrarları dinleyebilirsiniz.
Geriye kalan 5 hafta içinde
1.hafta: 2. dereceden denklemler ve eşitsizlikler, polinomlar, parabol.
2.hafta: Trigonometri 1/2
3.hafta: Logaritma dizi.
4.hafta: Limit türev integral.
5.hafta: Çıkmış soru çözümü.
Bu şekilde çalışırsanız eğer hedefiniz 25 üstü net değilse sizi istediğiniz yere ulaştıracaktır.
Bu saatten sonra zaten 0'dan yüksek sıralamalar imkansıza yakın.
Tabii benim bahsettiğim şekilde çalışmanız ve başarılı olmanız için günde minimum molalar hariç 10 saat ve üzeri ders çalışmalısınız
Diğer dersleriniz ve hedefleriniz hakkında bilgim olmadığı için tavsiye veremiyorum ama eğer isterseniz onlar hakkında da yardımcı olabilirim elimden geldiğince.
Kolay gelsin.
Mert hoca 45 günde AYT izlemeye başladım. İlk olarak trigonemetri konusunu öğrenmeye başladım ardından polinomlar ve fonksiyonlar konusuna giriyorum. Video izleyip ardından soru çözeceğim, sizce mantıklı bir yol mu bu?
Mert hoca 45 günde AYT izlemeye başladım. İlk olarak trigonemetri konusunu öğrenmeye başladım ardından polinomlar ve fonksiyonlar konusuna giriyorum. Video izleyip ardından soru çözeceğim, sizce mantıklı bir yol mu bu?
Fonksiyonlar TYT konusu olduğu için yer vermedim. Fakat AYT de de oldukça karşımıza çıkan bir konu olmasına karşılık en iyi bilmeniz gereken, ve AYT matematik adına kesinlikle bilmeniz, bilmemeniz halinde ilerleyemeyeceğiniz birkaç konudan en önemlisi. Diğerleri ise mutlak değer, ikinci dereceden denklem ve eşitsizlikler diyebiliriz.
AYT matematik adına gerçekten 0'dan başlıyorsanız dediğim gibi Mustafa güler hocadan dinlemenizi ve full tekrarları üzerinden çalışmanızı öneririm çünkü kalan zaman 5 haftadan da az.
Unutmadan ekleyeyim, gerçekten ama gerçekten kısa bir zaman kala başladığınız için şu an asla yanlış bir hamle yapmamalısınız.
Videoları izlerken pürdikkat kesilip gerçekten anlamaya çalışırsanız hem vakit hem de enerjinizi boşuna kaybetmezsiniz.
Hedeflerinizi de belirtirseniz ona göre daha da iyi yardımcı olabilirim.
konular biraz zorluyo ama yapcak bişey yok daha çok gayret göstermem gerekiyo.Merhaba nasıl gidiyor.
Yapabilirsen Limit diziler mantık ve yetişirse Trigonometriye ufaktan bak.Sınava son 37 gün kaldı ve ben AYT matematiğe başlamadım, sıfırım yani. Sıfırdan ne kadar net arttırabilirim? Hangi kaynakları izleyip, hangi kaynak kitapları almalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.