Şimdiden temelini sağlam oturt anlamadıysan kesinlikle şuan oturtmazsan hiç anlayamazsın.Bir haftadır trigonometri görüyorum ama neredeyse üzerine çalışmama rağmen pek bir şey anlamadım. Bu dönemde bir kere yapamazsan devamınını getiremezsin olayı olduğu için kafam karışık. Bilgisi olan yazabilir mi?
Bir haftadır trigonometri görüyorum ama neredeyse üzerine çalışmama rağmen pek bir şey anlamadım. Bu dönemde bir kere yapamazsan devamınını getiremezsin olayı olduğu için kafam karışık. Bilgisi olan yazabilir mi?
Ve AYT’de konuyu öğrenmeye iyi bakın,AYT bilgi isteyen bir sınav.Güzel kaynaklardan soru tarzıda görün.Hocam temeliniz yoksa temel atmaya bakın. Trigonometri zor bir konu evet ama insanlar ön yargılı yaklaşıyor bence. Çalışan herkes yapabilir, size tavsiyem eğer dinlediğiniz hocadan anlamadıysanız başka bir hocadan dinleyin. Trigo görüyorsanız 11.sınıfsınız demektir, 2 senelik sıkı bir çalışmayla güzel şeyler yapılır. Allah yardımcınız olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.