AYT matematik ne zaman biter?

TYT toplam netler ne durumda hocam. TYT fen yüksek olmalı galiba sizin. Ama sayısaldan devam edebilirdiniz istediğiniz bölüm oradaysa.
En son denemeye girdiğimde 45'ti.Fen 0 sallamasyon.Ama bir program yapmışım o programa disiplinli bir şeklide uyarsam iyi netler gelir.Msü'ye kadar yetiştirmeye çalışıyorum.Beni sayısalda tutan tek şey endüstri mühendisliğiydi araştırdım işletmeden farkı yok denecek kadar az bence bende kolayı seçeyim dedim.
 
En son denemeye girdiğimde 45'ti. Fen 0 sallamasyon. Ama bir program yapmışım o programa disiplinli bir şeklide uyarsam iyi netler gelir. MSÜ'ye kadar yetiştirmeye çalışıyorum. Beni sayısalda tutan tek şey endüstri mühendisliğiydi araştırdım işletmeden farkı yok denecek kadar az bence bende kolayı seçeyim dedim.

Disiplin program güzel ama kolayı seçerseniz kolaya kaçmış olursunuz bir nevi. Aralarında dağlar kadar fark var. Hocam şöyle düşünün en basiti 10 kişi var bunlardan 7 tanesi işletme 3 tanesi endüstri mühendisi. Sizce de fark olmaz mı? İşletme her yerde var çok iyi üniversitelerde okumak farklı bakın onu ayırayım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı