AYT matematik sadece formül ile sorular çözülebilir mi?

XFG

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Malum sınava 1 hafta kaldı. Benim AYT matematikte eşitsizlikler, logaritma, diziler, limit, türev ve integral eksik. Bazı çevreme sorduğum zaman bu saatten sonra konu anlatımı izleme sadece konuların formüllerini bir yere yaz baka baka soruları çöz demişlerdi. Sizce konu anlatımı izlemeli miyim? Yoksa formülleri bir kağıda yazıp baka baka soru mu çözmeliyim?

Yine de yorum istiyor sorular ya AYT matematik formül diyenlerden uzak durmaya çalış.

Hocam peki konu anlatımı izlenir mi bu saatten sonra?

Son güne kadar çalış. Yetişmez diyenlere kulak asma, emek ver elinden geleni yap.

Knk mebin yapmis oldugu deneme sinavinda yeni nesil sorusu yok denecek gibiydi sadece formul bilirsen ve ayt o sekilde gelirse yaparsin

Yine de yorum istiyor sorular ya AYT matematik formül diyenlerden uzak durmaya çalış.

Son güne kadar çalış. Yetişmez diyenlere kulak asma, emek ver elinden geleni yap.

Hocam işte aslında parabol konusunda son 3-4 videom kaldı. Eşitsizlikler 1 günde bitiririm diye düşünüyorum, umarım. Logaritma ve diziler konusu sanırsam kolay genel olarak öyle deniyor. Limit, türev ve integral konularında ise biraz temelim var, türev alabiliyorum mesela. Asıl tereddütüm bitmez diye telaşlanıyorum.

Konu hakkında sıfır değilsen soru çözümü daha iyi olur bence.

Hocam işte eşitsizlikler, logaritma ve dizilerde sıfırım. Parabol konusunda sıfır değilim, bilgim var ancak yine soru çözemiyorum. Parabol sorularını çok zorlamıyor ÖSYM diye biliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Malum sınava 1 hafta kaldı. Benim AYT matematikte eşitsizlikler, logaritma, diziler, limit, türev ve integral eksik. Bazı çevreme sorduğum zaman bu saatten sonra konu anlatımı izleme sadece konuların formüllerini bir yere yaz baka baka soruları çöz demişlerdi. Sizce konu anlatımı izlemeli miyim? Yoksa formülleri bir kağıda yazıp baka baka soru mu çözmeliyim?

Kanka bir kısmını halledersin ama grafik yorumu falan olmadan 20 üstü falan yapmak çok zor bilgin olsun.

Bence kesinlikle çözülemez. Tabi kurallar, formüller önemli .Olmazsa olmaz ama son aşama değil. AYT de sorular gerçekten detay içeriyor. İşin özünü anlamadan hiç de kolay değil, açık yazmam gerekirse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı