AYT matematik soru bankası

marcel020

Femtopat
Daha fazla  
AYT Matematik için soru bankası önerileriniz var mı? Şu anlık soruları zor olmayan konuları pekiştirebileceğim bir kitap istiyorum. Ayrıca fasikül almam gerekli mi almam gerekiyorsa hangisini almalıyım?

Ankara yayıncılık ile başlayabilirsin kolay ve orta seviye arasında bir zorluk seviyesi bulunuyor. Daha sonrasında ise 3 4 5 ve Bilgi Sarmal çözebilirsin.

Hocam konuları sağlam oturtmak istiyorsanız fasikül alabilirsiniz her konu için ayrı ayrı. Fasiküller zaten yayın fark etmeksizin en temelden başlayıp sıra sıra zorlaşırlar o yüzden zor yayınları da tercih edebilirsiniz. Benim şahsi tavsiyem fasikül alacaksanız Orijinal'in fasiküllerini alın. Soru bankası ile gidecekseniz ise eğer hiç temeliniz yoksa İlaç AYT matematik alın ancak çok temel seviye olduğunu belirteyim. Kolay-Orta arada bir de zor sorular görmek için ise 345 AYT matematik alın.

AYT matematik için soru bankası önerileriniz var mı? Şu anlık soruları zor olmayan konuları pekiştirebileceğim bir kitap istiyorum. Ayrıca fasikül almam gerekli mi almam gerekiyorsa hangisini almalıyım?

Hocam AYT matematikte sizi geliştirecek en önemli şeylerden biri bence fasiküller. Acilin fasiküllerini alabilirsiniz yanına soru bankası olarak ben 345 yayınlarını öneririm içerisinde her seviyede soru var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı