AYT matematik ve TYT AYT geometri kaynak önerisi

Siyun

Picopat
Daha fazla  
Konu çalışmaya başlamadan önce her ikisinde de, atıyorum limit-türev, analitik geometri, katı cisimler, logaritma-diziler, problemler, polinom-parabol-çarpanlar, integral, fonksiyon, üçgenler… Bunların hangisi alınır? Fonksiyon alınabilir bence. Yaklaşık 5.5-6 bin bütçem var, şu anlık kalanları yıl içinde alacağım. Diğer derslerden alacaklarım 4.5 bin falan yapıyor. Ne yapayım?

TYT matematik için Mikro Orijinal, 345 ve Orijinal düşünüyorum. AYT içinse Acil, 345 ve Orijinal. Sizce nasıl? TYT için Bıyıklı Matematik’in 2025 kitabı var, bir de onun geometri kitabını aldım. AYT içinde Eyüp B. vd.’den aldım. Şu an 345 Start ve 10 Günde Temel Atma Matematik ile gidiyorum, artı olarak 10 Günde Problem Temel Atma aldım. Ek olarak elimde şu an 345’in denemesi var, o mavili olan. (Mezunum ama çalışamamıştım, köyde yaşıyorum, onu da belirteyim yani kargo işlerine bakacağım yakın zamanda.)

AYT için matematiğine güveniyorsan 3D almanı öneririm. YouTube'dan konunun ders videosunu izleyip çözersin. Ders çalışmak tabii ki önemli ama AYT TYT matematik en çok sık sık soru çözerek anlasılır daha doğrusu yüksek net yapılır. Dediğim gibi AYT de çözerim diyorsan 3D önelirim. İlk basta zor gelebilir ama çözdükçe alışırsın. Geometri için 345'in Geometri soru bankası güzel. TYT matematik için güzel bir kaynak ve soru bankası alıp çözmeni öneririm. TYT için yayın evi önerisi yapamıyacğım maalesef pek emin olamıyorum onlarda. Ama TYT de kaynak ve soru bankalarını çözdükden sonra özellikle TYT matematik denemesi çözmeni öneririm.

AYT Matematik:
  • Acil
  • Orijinal
  • Barış Çelenk
  • Apotemi Trigonometri-Türev-İntegral
Geometri:
  • Karekök Geometri
  • Orijinal Geometri
  • Apotemi Analitik Geometri
Tyt matematikte de temel kavramlardan iyi seviyedeyseniz ve bu kitapları çözerseniz 31-32 üzeri yapacağınıza garanti verebilirim. Tabii bu durum zeka seviyenizle de anlama hızınızla da alakalı bu kitapları çözdükten sonra ben 37 yapıyordum ortalama olarak ancak başkası 40 ta yapabilir.

Konu çalışmaya başlamadan önce her ikisinde de, atıyorum limit-türev, analitik geometri, katı cisimler, logaritma-diziler, problemler, polinom-parabol-çarpanlar, integral, fonksiyon, üçgenler… Bunların hangisi alınır? Fonksiyon alınabilir bence. Yaklaşık 5.5-6 bin bütçem var, şu anlık kalanları yıl içinde alacağım. Diğer derslerden alacaklarım 4.5 bin falan yapıyor. Ne yapayım?

TYT matematik için Mikro Orijinal, 345 ve Orijinal düşünüyorum. AYT içinse Acil, 345 ve Orijinal. Sizce nasıl? TYT için Bıyıklı Matematik’in 2025 kitabı var, bir de onun geometri kitabını aldım. AYT içinde Eyüp B. vd.’den aldım. Şu an 345 Start ve 10 Günde Temel Atma Matematik ile gidiyorum, artı olarak 10 Günde Problem Temel Atma aldım. Ek olarak elimde şu an 345’in denemesi var, o mavili olan. (Mezunum ama çalışamamıştım, köyde yaşıyorum, onu da belirteyim yani kargo işlerine bakacağım yakın zamanda.)
Apotemi iyidir.

Zor diyorlar ben başlangıç için soruyorum daha TYT mat da 0-12 arasıyım TYT çalışmaya başlamadım.Ayt ye tyt bitince yada belki seviyeye gelince geçeceğim Eyüp b vdd aldım.Geometrimde kötü mikroorjinal ve 345 geometri kullanacağım bıyıklı matematik ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı