AYT matematikte 17 net nasıl yapılır?

yorgunbiri

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben YKS25 öğrencisiyim AYT matematikten 17 net lazım. bunu nasıl alabilirim? bilgili kişiler yazarsa sevinirim.

Ona göre istediği bölüm için hesap yapmıştır.

Öyledir tabii ki de. Çok fazla değisken var. Mesela şu an fen netleri 20 bandında falan ise son günlerde feni yükseltmesi çok daha kolay. Abartısız 34-35 üstüne çıkabilir. Fen çalışmak en hızlı sonucunu veren derslerden. Hemen netlere yansır.

Öyledir tabii ki de. Çok fazla değisken var. Mesela şu an fen netleri 20 bandında falan ise son günlerde feni yükseltmesi çok daha kolay. Abartısız 34-35 üstüne çıkabilir. Fen çalışmak en hızlı sonucunu veren derslerden. Hemen netlere yansır.

Tmciyim.

Nasıl o netlere çıkabiliriz hocam AYT fende 20 net bandındayım çoğunlukla 12.sınıf konularını doğru yapıyorum 11i az biraz hatırlıyorum hızlıca arttırmak için YouTube'da playlist gibi bir şey var mı?

Nasıl o netlere çıkabiliriz hocam AYT fende 20 net bandındayım çoğunlukla 12.sınıf konularını doğru yapıyorum 11i az biraz hatırlıyorum hızlıca arttırmak için YouTube'da playlist gibi bir şey var mı?

Fen genel olarak çalışıp yapman gereken bir ders. Matematik mesela çok çalışırsın ama olmaz ama fen cidden iyi çalışmanın karşılığını verir. Yani sana buradan bir YouTube kanalı önermem çünkü benim a hocasından anladığımı sen belki b hocasından anlarsın.

Şu an diyorsan ben zaten sıfır değilim 11. sınıf konularını zaten bitirmen çok sürmez. Mesela oturup fizik vektör çalışacak halin yok bu tarz konuları 5dk baksan yeter belki de o yüzden hizlica bitimek önemli evet ama yine de önümüzde 25-26 gün gibi bir zaman var ve her gün çalışmak demek cidden iyi bir ilerleme sağlamak demek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı