AYT matematikte 3D'den sonra ne çözülmeli?

RuthlV5

Decapat
Daha fazla  
An itibarıyla bütün AYT matematik konularını bitirdim ve 3D AYT mat soru bankasını da bitirdim. Bundan sonra hangi kaynağı çözmeliyim? Hedefim AYT matematikte 30 net yapmak, mezun senemdeyim daha önce 345 ve orijinal çözmüştüm.

Hocam zor kaynak istiyorsanız Barış alın, ama geometride eksiğimiz var diyorsunuz. Sadece geometri kitabı alıp ayt mat denemesi üzerinden devam etmeniz daha iyi olur bence.
Ayrıca daha zor değil ama Mebi 3 adım öneririm, soruları kalitelidir.

Hocam zor kaynak istiyorsanız Barış alın, ama geometride eksiğimiz var diyorsunuz. Sadece geometri kitabı alıp ayt mat denemesi üzerinden devam etmeniz daha iyi olur bence.
Ayrıca daha zor değil ama Mebi 3 adım öneririm, soruları kalitelidir.
zor aramıyorum ama genede 2. soru bankasını bitirmem gerekiyor çok soru tarzına hakim olabilmem için barış zaten çok kasıntı zor onu muhtemelen çözmeyeceğim onun dışında sizce eyüp b çözülürmü? birde ayt geometri için orta seviye bir kaynak önerin varmıdır?

An itibarıyla bütün AYT matematik konularını bitirdim ve 3D AYT mat soru bankasını da bitirdim. Bundan sonra hangi kaynağı çözmeliyim? Hedefim AYT matematikte 30 net yapmak, mezun senemdeyim daha önce 345 ve orijinal çözmüştüm.

Eyüp b veya barış çözün sonra deneme çözmeye gidin.

Barış Çelenk veya Ergi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı