AYT matematikte denemeleri yapamamak

Tanemm

Picopat
Daha fazla  
AYT matematikte denemelerdeki soruları yapamıyorum, branş denemesi çözüp arttırmaya çalıştım ama o da olmadı. Yarın 3D AYT'ye gireceğim ama eğer onda da yapamazsam kafayı yiyeceğim. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

3D zaten ortanın bir tık üstü oluyor denemelerde vs. eğer bi deneme bi konuyu yapıp diğer deneme yapamıyorsan yani rastgele çıkıyorsa soru pratiğin eksik demek orta üstü bi kitap alıp bol soru tipi görmen lazım.

3D zaten ortanın bir tık üstü oluyor denemelerde vs. eğer bir deneme bir konuyu yapıp diğer deneme yapamıyorsan yani rastgele çıkıyorsa soru pratiğin eksik demek orta üstü bir kitap alıp bol soru tipi görmen lazım.

Hocam eğer soru çözüm izlese faydası olur mu belki arkadaş çözemiyordur? (meraktan soruyorum bende aynıyım da yanlış anlaşılmasın)

AYT matematikte denemelerdeki soruları yapamıyorum, branş denemesi çözüp arttırmaya çalıştım ama o da olmadı. Yarın 3D AYT'ye gireceğim ama eğer onda da yapamazsam kafayı yiyeceğim. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

Soru tipi eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Burada yapman gereken ortanın üstü bir kitaptan tüm soru tiplerini görmek.

Rica ederim sorun olursa buradan ya da başka bir yerden yazabilirsin say ilk 10 bine girmistim iyi kötü rehberlik yapabilirim özellikle matematik konusunda.

Sizin adınıza çok sevindim umarım hayatta daha nice başarılarınız olur matematikte tek sıkıntım AYT'ye geldiğimde böyle otistik otistik hatalarım oluyor ama düzelteceğim umarım.

Hocam konudan bagımsız bir şey sorabilir miyim?
Sor tabii ki.

Sizin adınıza çok sevindim umarım hayatta daha nice başarılarınız olur matematikte tek sıkıntım AYT'ye geldiğimde böyle otistik otistik hatalarım oluyor ama düzelteceğim umarım.
Teşekkür ediyorum fakat şuan o aldığım sıralama hiçbir işe yaramıyor eğitimimi Japonya'da sürdürüyorum o yüzden pek ihtiyacım kalmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı