Hedef ODTÜ Mimarlık. İlk denemem 24 Netti. 3 Haftada 12 Net arttırdım. 36 Net’e çıktı. Üçüncü denemede yarın açıklanacak. Hayırlısı.Arı yayınlarının problemler kitabını öneririm o zaman hocam. Hedef kaç bin bu arada, netleriniz ne durumda?
Hedef ODTÜ Mimarlık. İlk denemem 24 Netti. 3 Haftada 12 Net arttırdım. 36 Net’e çıktı. Üçüncü denemede yarın açıklanacak. Hayırlısı.Arı yayınlarının problemler kitabını öneririm o zaman hocam. Hedef kaç bin bu arada, netleriniz ne durumda?
Ben de ODTÜ Moleküler Biyoloji istiyorum hocam 70 net çıktı son denemede. Seninle en son hız ve renk kitap incelemesinde karşılaşmıştık. ODTÜ'nin kampüsü Devrim'de karşılaşmak dileğiyle.Hedef ODTÜ Mimarlık. İlk denemem 24 Netti. 3 Haftada 12 Net arttırdım. 36 Net’e çıktı. Üçüncü denemede yarın açıklanacak. Hayırlısı.
Hedef ODTÜ Mimarlık. İlk denemem 24 Netti. 3 Haftada 12 Net arttırdım. 36 Net'e çıktı. Üçüncü denemede yarın açıklanacak. Hayırlısı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.