AYT matematikte en çok çıkan konulara çalışmak mantıklı mı?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben TYT matematik kampına başlayacağım. O kamp bittikten sonra YKS'ye 60 gün kalıyor çsizce bu sürede AYT matematik bitirebilir miyim? Süre konusunda sıkıntı görmüyorum bir konuyu bitirip bolca soru çözebilirim. Bir de bıyıklı matematik 80 günde kampına başlayacağım ama ben günde 4 video izleyerek bolca soru çözebilirm. Sizce yeterli mi? Eğer değilse sırasıyla AYT matematik hangi konulara çalışmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşit ağırlık isen 25 30 günde 1 kitap temizle Türkçe matematik(konu anlatımları hızlıca erit) yüksek saatlerde mümkün. Sosyal ise tarih konuları aynı AYT ile 1 sefer çalışırsın ikisine coğrafya biraz zaman alır haritalardan edebiyat ise 2 aya falan biter AYT matematik zaten eskisi kadar abartılı değil hafiflemiş rahatlıkla biter konu elemesi yapma AYT matematik 1 fasikül ve 1 soru bankasiyla devam et bence yeterli tabii bunları yapmak için programını yoğunlaştırman lazım TYT fen ise AYT geçince yavaşça bitirirsin eşit ağırlık olarak artı olur sana en azından 10-15 net gelir bayağı öne atar keyifli çalışmalar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı