AYT matematikte nasıl ilerlenmeli?

10. sınıf olduğumdan hiç AYT çözmedim fakat TYT ve 9-10 üstünden konuşacak olursam Endemik, Orijinal ve 3D öneririm.

Hocam matematiğin ilacını zaten geçen sene çözüp bitirmiştim ama sürem az olduğundan orta-zor kaynaklara yoğunlaşamamıştım.

Hocam matematiğin ilacını zaten geçen sene çözüp bitirmiştim ama sürem az olduğundan orta-zor kaynaklara yoğunlaşamamıştım.
Temelin varsa 345 çöz o zaman. Sonrasında Bilgi Sarmalda çözebilirsin. Bende temelim yok. 345’ten başlayacaktım. Hoca önce Acili çöz dedi bana.

Bende aktif matematik alacağım ilk 12 konuyu bayağı iyi oturtmak istiyorum ondan sonra mikroorjinal alacağım aktif matematik geliştirirmi bayağı sizce?

Hocam yapma. Matematiğin ilacı zaman kaybından başka bir şey değil.

Yeni nesile alışık olmayanlar için çok iyi. Ben eski nesil sorulara alışıktım. Netlerimi arttırıyor bayağı.
Ben şahsen yazın bitirdim o kitabı 3 haftada ara ara çözerek. En azından kitabın problemler kısmı çözülmemeli. Ortaokul matematiği gibi resmen.

Ben şahsen yazın bitirdim o kitabı 3 haftada ara ara çözerek. En azından kitabın problemler kısmı çözülmemeli. Ortaokul matematiği gibi resmen.
Problem temelim sıfır diyebilirim. İlkokuldan beri hiç anlamazdım problem. Matematiğim çok iyi ama.

İfadeler: KGB
Problem temelim sıfır diyebilirim. İlkokuldan beri hiç anlamazdım problem. Matematiğim çok iyi ama.
Arı yayınlarının problemler kitabını öneririm o zaman hocam. Hedef kaç bin bu arada, netleriniz ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…