AYT matematikten 15 net nasıl yapılır?

YKS öğrencisi

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, 15 net yapmak için konular nelerdir? YouTube'dan verim alamadım. Tablo atarsanız üniversite rehberi var ona da baktım. Yine verim bulamadım.

Üslü sayılar, köklü sayılar, fonksiyonlar ve temel işlemler bunlara bak bizim zamanımızda da vardı şimdi de var. Komisyon seviyor bu konuları. Zaten 10 soru buradan çıkar. Problemlere de yoğunlaşırsan matematik sorunun kalmaz. Limit yayınları iyidir şimdilerde moda olan yayıncılık var 3-4-5 mi ne onları ben kendim orijinal sorularını çözdüm bence kitabın tüm esprisi orada onları yaparsan üniversite sınavında da yaparsın. Kesinlikle baz alınması gereken sorular orijinal sorular kısmı.

Üslü sayılar, köklü sayılar, fonksiyonlar ve temel işlemler bunlara bak bizim zamanımızda da vardı şimdi de var. Komisyon seviyor bu konuları. Zaten 10 soru buradan çıkar. Problemlere de yoğunlaşırsan matematik sorunun kalmaz. Limit yayınları iyidir şimdilerde moda olan yayıncılık var 3-4-5 mi ne onları ben kendim orijinal sorularını çözdüm bence kitabın tüm esprisi orada onları yaparsan üniversite sınavında da yaparsın. Kesinlikle baz alınması gereken sorular orijinal sorular kısmı.
Ayt mat diyor reis.

Ayt mat diyor reis.
Matematik deyince aklım TYT’ye gitti bu YGS olana. :) Neyse AYT içinde hazırlık olur; AYT kısmı bu LYS ile aynı olan herhalde onun için Logaritma, Türev ve İntegral bir de Olasılık konularına ağırlık verirse diğer konularla 20 neti görür. AYT daha kolay olan aslında en azından konular açık astronomik yeni nesil sorular yok TYT biraz daha karmaşık. TYT 30 net üstü yapan AYT’de 15-20 üzerini görüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı