AYT nasıl 70-75 nete çıkar?

Arkadaş sağlam troll muhtemelen yan hesap.
Muhtemel öyle. Mailleri size göstermek isterdim ama suç duyurusunda bulunabilir bunu yapmayacağım.

Tamam en doğrusu sensin tamam en başarılı sensin sakin ol şampiyon sınav açıklanınca yorum bırak sadece hadi sağlıcakla.

Peki
Aynen böyle yapıyor. Başka hiç bir şey yapmıyor :)

Sınav sonucunu SS atmadan aday numarası ve doğrulama kodu ile atarsan ben girip bakarım nereden bileceğim ben senin sağ tık öğeyi denetle yapmayacağını.

Altta numaralar oluyor sorgulayabiliyorsun.

Sınav sonucunu SS atmadan aday numarası ve doğrulama kodu ile atarsan ben girip bakarım nereden bileceğim ben senin sağ tık öğeyi denetle yapmayacağını.

Herhangi bir konumu kopyala açıklanınca yorum at sonuç diye ekleyecegim.

Herhangi bir konumu kopyala açıklanınca yorum at sonuç diye ekleyecegim.
Bu kadar yazmayı biliyordun madem mail ile neden bu kadar hızlı dönüş sağlamadınız acaba?
Hala diyorsun ki yapamadım tutamadım diyorsunuz size alternatif sunmama rağmen hala beklettiniz. Çok merak ediyorum gerçekten hazırladınız mı?

T.C. Numarası istiyormuş baktım onu açıklanınca özel olarak Gmail üzerinden atarım buraya açık paylaşsam sorun olur.

Maile bakar mısınız?

T.C. Numarası istiyormuş baktım onu açıklanınca özel olarak Gmail üzerinden atarım buraya açık paylaşsam sorun olur.

Maile kontrol eder misin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı