AYT nasıl çalışılır?

utnyy

Hectopat
Meslek lisesinde elektrik bölümünde okuyorum 9 10 ortalamam 84 üstü geliyordu 11. sınıf da 86 civarı bir şey geldi matematik de temelim sapasağlam olmadığı için mert hocanın Zero kampına başladım bir de hız ve renk yayınları paragraf kitabı aldım bir 10 gün oldu onları çözüyorum fakat meslek lisesi oldugu için 11 ve 12 de AYT namına hiçbir şey görmüyoruz

Üniversite de 4 yıllık istediğim için AYT'ye de girmem gerekecek ben mi kafamda çok büyütüyorum bilmiyorum dershaneye gitmek bana göre değil evde çalışabiliyorum fakat 12 de hem staj hem hazırlık nasıl olacak onu da bilmiyorum

Koç tutmayı düşünüyorum bir de matematikden özel ders almayı AYT'yi çok kafamda büyütüyorum ya da öyle AYT kapmlarla halledilebilir mi bir bu konular hakkında tecrübesi olan veya fikir sahibi olan yardımcı olabilir mi?

Dostum bende 12.Sınıf Bilgisayar-Yazılım Geliştirme alanında meslik lisesi okuyorum. Bu sene bir ekstra staj yapıyorum (haftada 3 gün.)

11.Sınıfta dediğin gibi benim de matematiğe dair temelim yoktu. O derece ki denklem çözmede bile sıkıntılar çekerdim. Bilgisine ve tecrübesine güvendiğim kafa yapıma uyan bir hocam sayesinde 1 yılda çok şükür matematik temelini atıp TYT yi bitirdim. Bütçen el veriyorsa Koç gibi saçmalıklara girişme. Git güzelce araştır kendine bir hoca tut. Adam akıllı hedefini koy istikrarlı ve istekli bir şeklide devam et. Allah'ın izniyle yaparsın. Çünkü ben yaptım. Dediğim Koç saçmalığına vercegin parayı hocaya, ders kaynaklarına harca. En büyük tavsiyemdir sana.

Hocaların ile konuş. Mutlak suretle hocaların düşünceli, vefalı insanlar ise sana staj yaparken de aynı anda ders yapabileceğin bir yer bulurlar. Bulamazlar ise iş sana düşüyor. Tanıdıkların varsa daha rahat olursun.

Kafada büyütmeye hiç lüzum yok. Her zaman kendini inandır. Kafa. Karışık olsa bile kendini koyduğunu hedefe inandır. Bu yöntem ile hedefine ulaşmak için hiç beklemediğin bir anda bile azim ile çalışabilirisn.

Dostum bende 12.sınıf bilgisayar-yazılım geliştirme alanında meslik lisesi okuyorum. Bu sene bir ekstra staj yapıyorum (haftada 3 gün.)

11.sınıfta dediğin gibi benim de matematiğe dair temelim yoktu. O derece ki denklem çözmede bile sıkıntılar çekerdim. Bilgisine ve tecrübesine güvendiğim kafa yapıma uyan bir hocam sayesinde 1 yılda çok şükür matematik temelini atıp TYT'yi bitirdim. Bütçen el veriyorsa koç gibi saçmalıklara girişme. Git güzelce araştır kendine bir hoca tut. Adamakıllı hedefini koy istikrarlı ve istekli bir şeklide devam et. Allah'ın izniyle yaparsın. Çünkü ben yaptım. Dediğim koç saçmalığına vercegin parayı hocaya, ders kaynaklarına harca. En büyük tavsiyemdir sana.

Hocaların ile konuş. Mutlak suretle hocaların düşünceli, vefalı insanlar ise sana staj yaparken de aynı anda ders yapabileceğin bir yer bulurlar. Bulamazlar ise iş sana düşüyor. Tanıdıkların varsa daha rahat olursun.

Kafada büyütmeye hiç lüzum yok. Her zaman kendini inandır. Kafa. Karışık olsa bile kendini koyduğunu hedefe inandır. Bu yöntem ile hedefine ulaşmak için hiç beklemediğin bir anda bile azim ile çalışabilirisn.

Zaman ayırıp yazdığın için teşekkürler hoca ders ders mi yoksa hepsinden anlayan biri mi?

Zaman ayırıp yazdığın için teşekkürler hoca ders ders mi yoksa hepsinden anlayan biri mi?
Rica ederim, ne demek.
Gerektiği zaman da bu tarz konuları açığtında seninle sağlıklı bir diyalog kurabilen hoca tabi ki iyi olacaktır. Yeni mezun olmuş internette varolan bilgisi sana veripde özel ders ücreti alan hoca da var. Aldığı para ile de sana hem kısa zaman çok bilgi veren de aynı tecrübelerimi paylaşan da. Bunun örneklerini çok olabilir. Asıl olan araştırmak. Mümkünse tanıdığım daha önceden bildiğin veya güvendiğin bir arkadaş eş dostun önerisi ile de hocanı bulabilirsin. Tutacağın hoca ile daha öncden tanışmışligin yoksa ilk dersinizi yaparken hocayı analiz etmen gerekir. Tabii ki en sonda senin gönlüne yatan hangisi ise onun ile ders yaparsın. Bu iş biraz da param var piyasada en iyi hangisi ise ondan alayım hesabına giriyor. Gideceksin araştıracaksın gerekirse sohbet iyice tanışacaksın. Ancak öyle şekilde memnun kalacağını umuyorum.

Rica ederim, ne demek.
Gerektiği zaman da bu tarz konuları açığtında seninle sağlıklı bir diyalog kurabilen hoca tabii ki iyi olacaktır. Yeni mezun olmuş internette var olan bilgisi sana veripde özel ders ücreti alan hoca da var. Aldığı para ile de sana hem kısa zaman çok bilgi veren de aynı tecrübelerimi paylaşan da. Bunun örneklerini çok olabilir. Asıl olan araştırmak. Mümkünse tanıdığım daha önceden bildiğin veya güvendiğin bir arkadaş eş dostun önerisi ile de hocanı bulabilirsin. Tutacağın hoca ile daha ONC'den tanışmışligin yoksa ilk dersinizi yaparken hocayı analiz etmen gerekir. Tabii ki en sonda senin gönlüne yatan hangisi ise onun ile ders yaparsın. Bu iş biraz da param var piyasada en iyi hangisi ise ondan alayım hesabına giriyor. Gideceksin araştıracaksın gerekirse sohbet iyice tanışacaksın. Ancak öyle şekilde memnun kalacağını umuyorum.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı