AYT netleri yükseltilebilir mi?

Yokedici7100

Hectopat
Daha fazla  
TYT de 60 net civarı yapıyorum. Hedefim 70'lere çıkarma. 2. dönem'e kadar TYT arttırıp 15 tatilde AYT başlayacağım. AYT de 1 denemeye girdim 5 net falan geldi, bayağı kötü yani. Kısacası 2. dönem AYT'yi 40 net yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka öncelikle biz senin çalışma tarzını kapasiteni şartlarını falan hiç bilmiyoruz. Ama şunu biliyoruz ki insan beyninin sınırı yok ve YKS denen sınavı kazanabilmek için beynini biraz çalıştırmak yetiyor (üniversite de YKS'nin çerez olduğunu anlayacaksın)
Kimseye şöyle yapabilir miyim diye sorma, onu gerçekleştirmek için elinden geleni yap, olursa ne ala, olmazsa da denedim olmadı seneye daha iyisini yaparım dersi. Ok?

TYT de 60 net civarı yapıyorum. Hedefim 70'lere çıkarma. 2. dönem'e kadar TYT arttırıp 15 tatilde AYT başlayacağım. AYT de 1 denemeye girdim 5 net falan geldi, bayağı kötü yani. Kısacası 2. dönem AYT'yi 40 net yapabilir miyim?

Yapılabilir ama zaten 60 + TYT yapıyorsanız aralık ta başlamanızı öneririm en azından AYT mata son aylarda dediğimi anlarsınız iyi çalışmalar.

Ayt matematiğe şimdiden başla geç kalma. En az 2-3 ayt mat test kitabı ve denemeler bitmiş olmalı sınava kadar. Ayt sosyali son 3 aya bıraksan 35li netlere çıkarsın. Sayısalsan da aynı şekilde sonlara doğru 4 ay gibi bir sürede 35li netlere çıkabilirsin nitekim bunu yapan arkadaşlarım oldu önemli olan ayt matematiği aksatmamak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı