AYT soru bankası önerisi

Yer
istanbul
Merhaba sayısala gidiyorum ve AYT soru bankaları arıyorum fakat hiçbir bilgim yok benim için önemli olanlar videolu soru çözümü olsun ve üst düzey zorlukta olmasın çünkü ilk defa adamakıllı soru çözmek istiyorum daha öncesinde hiç soru bankasından soru çözmedim öyle bir niyetimde olmadı.

Hocam fizikte en basiti nedir sizce bir de geometri için önerdiğiniz yayın var mı? Birkaç arkadaşım orijinal mikro al demişti.
Geometri temelin yoksa Acil Geometrinin İlacı kitabını tavsiye ederim. Fizik için 345 aslında kolaydan zora giden bir kaynak güzel bir konu öğrenimiyle zorlanacağını düşünmem. Hatta yanına Youtube'dan dinlediğin hocanın ders anlatıgı kitabını alırsan (onlar kolay) akıcı şekilde ilerlersin.

Matematik
Konu çalışmak için temel düzeyde Bıyıklı Matematik
Orta düzeyde Mert hoca
Üst düzeyde ise Eyüp Boncuk 3D kullanabilirsin
Soru çözmek için için sıfır düzeyde karekök sıfır ve matematiğin ilacı
Orta düzeyde 345 veya Bilgi sarmal
Üst düzeyde 3D Orijinal Apotemi Barış
Fizikte
Özcan aykın kullanabilirsin en iyi fizik kanallarından biridir bence.
Kaynak olarak yine 345 bilgi sarmal
Kimyada
Benim hocamın anlatımını beğeneceğini düşünüyorum beğenmezsen meschemy kimya var
Kaynak olarak palme 345 kafa dengi
Biyoloji
Bence en iyisi doktor biyoloji ama biraz detay anlatır betü biyoloji falanda kullanabilirsin
Kaynak olarak palme yine iyidir 345 aynı şekilde ama konuları öğrendikten sonra kesinlikle biyotik çözmeni tavsiye ederim

Hocam fizikte en basiti nedir sizce bir de geometri için önerdiğiniz yayın var mı? Birkaç arkadaşım orijinal mikro al demişti.
Geometri için arkadaşın dediği gibi Geometrinin ilacı yada karekök geometri sıfır alabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı