AYT Şubat ortası başlanır mı?

Hesaplara göre günlük 4 saat sadece konu anlatımıyla 63 günde bitiyor. Tabi test çözümleri dışında.

Daha yeni başladım.
O zaman işin biraz sakat. Geometri 12'ye kalınca halletmesi imkansız neredeyse 11'de tamamlanması gerek de okullar kapalıydı işte. O zaman o 4 saati min 6-7 saate çıkarman gerek. Dershanen vardır illa zaman kalmıyordur. Sabahlara kadar oturacaksın o zaman ben 3'te yatıp 7'de kalkıyordum.

O zaman işin biraz sakat. Geometri 12'ye kalınca halletmesi imkansız neredeyse 11'de tamamlanması gerek de okullar kapalıydı işte. O zaman o 4 saatimin 6-7 saate çıkarman gerek. Dershanen vardır illa zaman kalmıyordur. Sabahlara kadar oturacaksın o zaman ben 3'te yatıp 7'de kalkıyordum.

TYT ile çalışıyorum şu an geometriyi.

Konuyu hortlatmış gibi oldum ama 1 Ocakta TYT bitirmiş olup AYT'ye başlamak istiyorum sen ne yaptın yetiştirebilmiş miydin?

Kanka TYT de konu calismayi birakip brans denemesi cozup analiz yaparak ilerle. AYT'ye de hemen basla asla yetismez TYT calistigina pişman olacaksin cunku. İntegral limit turevi bile sadece 2-3 haftada bitirirsin en az.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı