AYT-TYT Sınavına Çalışmak

OLİTA HAYDAR

Kilopat
Katılım
19 Temmuz 2016
Mesajlar
945
Makaleler
3
Çözümler
3
Yer
DOĞU ROMA IMPARATORLUĞU
Evet arkadaşlar malum TYT -AYT sınavı var. 1 senem var, matematiğim 0 (sıfır) hiçbir şey bilmiyorum. Antremanlarla matematik dışında benim gibi kalın kafalı öğrencilere matematik öğretebilecek sıfırdan başlayan kitap var mı? Ayrıca eşit ağırlık bölümündeyim. Tarihten sorumlu muyum? Sorumluysam sıfırdan öğreten kitap önerebilir misiniz? Ayrıca kitapları aldığım andan itibaren çalışma programlarımı ve hangi yolu izlediğimi buradan anlatacağım. Benimle beraber çalışmaya başlamak isteyen olursa fevkalade olur. Ortak bir şekilde çalışırız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan sadece çözümlü kitaplara yönel. Hiç bilmeyenler için antrenmanlarla matematik şart. Eşit ağırlıktaysan tarih 1'den 10 soru var AYT'de. Tabi Eşit ağırlıkta olman önemli değil istediğin mesleğe göre çalış.
 
Son düzenleme:
20 gün sonra Allah izin verirse TYT-AYT sınavım var benim de, ben de eşit ağırlığım. Tarihten sorumlusun evet. Matematikte de Birey'in soru bankasını öneririm, tüm soruların çözümü internette videolu olarak var. Edebiyat için kaynak istememişsin fakat yine de tavsiye vermeden duramayacağım. Kesinlikle Limit Yayınları' nın her türlü kaynağını çözmelisin. Gerek denemeleri gerek soru bankaları, el kitapları her şeyi mükemmel.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı