AYT ve Fonksiyonlar için Eyüp hoca mı Bıyıklı Matematik mi izlenilmeli?

Yldr37

Kilopat
İlk 12 konu bitti sayılır oran orantı kaldı sadece, problemlere geçeceğim ondan sonra fonksiyonlar sonra AYT'ye başlayacağım siz birkaç sorum olacak.
Bıyıklı matematikden ilk 12 konuyu çok güzel anladım temelim olmamasına rağmen temel kampı ve 55 günde kampı ile çok güzel oturttuğumu düşünüyorum. Çoğu soruyuda yapıyorum problemleride bıyıklıdan izleyeceğim ama karşıma Eyüp b ile çok iyi yorumlar çıkıp duruyor Eyüp b ile devam etme isteği geldi ama Bıyıklı matematiktende iyi anlıyorum konuları biraz kafam karıştı siz ne dersiniz?

Fonksiyonları ve AYT'yi bıyıklıdan izleyeyim mi yoksa Eyüp B'ye geçeyim mi?
Özellikle AYT kitabı hoşuma gitti Eyüp B'nin ne dersiniz?

+ TYT'yi temelli fonskiyonlar dahil bıyıklı matematikden bitireyim diyorum bu kadar ilerlemişken AYT de Eyüp B'ye geçeyim diyorum ama tabii anlamama sorunuda var Eyüp b karışık anlatıyor galiba biraz.

Arkadaşlar şu an ani bir karar değişikliği ile mert hocanın kampınıda sormak istiyorum şimdi izledim yeni başlamış yeni kaliteli vidiolara benziyor çok içime sindi çünkü hem Eyüp bnin hem bıyıklı matemetiğini vidioları eski.

Son düzenleme:
İlk 12 konu bitti sayılır oran orantı kaldı sadece, problemlere geçeceğim ondan sonra fonksiyonlar sonra AYT'ye başlayacağım siz birkaç sorum olacak.
Bıyıklı matematikden ilk 12 konuyu çok güzel anladım temelim olmamasına rağmen temel kampı ve 55 günde kampı ile çok güzel oturttuğumu düşünüyorum. Çoğu soruyuda yapıyorum problemleride bıyıklıdan izleyeceğim ama karşıma Eyüp b ile çok iyi yorumlar çıkıp duruyor Eyüp b ile devam etme isteği geldi ama bıyıklı matematiktende iyi anlıyorum konuları biraz kafam karıştı siz ne dersiniz?

Fonksiyonları ve AYT'yi bıyıklıdan izleyeyim mi yoksa Eyüp B'ye geçeyim mi?
Özellikle AYT kitabı hoşuma gitti Eyüp B'nin ne dersiniz?

+ TYT'yi temelli fonskiyonlar dahil bıyıklı matematikden bitireyim diyorum bu kadar ilerlemişken AYT de Eyüp B'ye geçeyim diyorum ama tabii anlamama sorunuda var Eyüp b karışık anlatıyor galiba biraz.

Arkadaşlar şu an ani bir karar değişikliği ile mert hocanın kampınıda sormak istiyorum şimdi izledim yeni başlamış yeni kaliteli vidiolara benziyor çok içime sindi çünkü hem Eyüp bnin hem bıyıklı matemetiğini vidioları eski.

Hocam bıyıklı matematiğin bana sorarsanız en iyi olduğu kısım zaten AYT kısmı. AYT konularını cidden aşırı anlaşılır ve güzel anlatıyor o yüzden ben size fonksiyonlar için bıyıklı matematiği öneririm ama Eyüp B'de bir başka ya. İstersen şöyle yapabilirsin konuyu bıyıklı matematikten dinlersin eğer anlamazsan ya da konuyu çok daha derinlemesine öğrenmek istersen bir de Eyüp B'den izlersin.

Hocam bıyıklı matematiğin bana sorarsanız en iyi olduğu kısım zaten AYT kısmı. AYT konularını cidden aşırı anlaşılır ve güzel anlatıyor o yüzden ben size fonksiyonlar için bıyıklı matematiği öneririm ama Eyüp B'de bir başka ya. İstersen şöyle yapabilirsin konuyu bıyıklı matematikten dinlersin eğer anlamazsan ya da konuyu çok daha derinlemesine öğrenmek istersen bir de Eyüp B'den izlersin.
Hocam vidiolar biraz eski geldi tabii dayanılmayack derece eski değil de mert hoca yeni seri yapmış güncel mert hocadan dinlesem sorun olur mu?

Eyüp B. çıkması olası soru tipleri üzerinden konuyu daha ileri seviye anlatıyor, sınavda daha çok faydasını görürsün.
Hocam bende Eyüp bden ilerlemek istiyorum şu an bıyıklı matematiğin AYT kısmı içime sinmedi onu eledim ama mert hoca ile arasında kaldım. Ben AYT sinin a sını bilmiyorum ne 11. sınıfta ders gördüm ne de 12. sınıfta meslek lisesi olduğum için Eyüp b zorlar mı acaba TYT de çok zorlanmıyorum çarpanları ayırmayla üslü sayılarda zorlandım sadece

Hocam vidiolar biraz eski geldi tabii dayanılmayack derece eski değil de mert hoca yeni seri yapmış güncel mert hocadan dinlesem sorun olur mu?

Yok sıkıntı yaratmaz. Mert hocada çok iyi anlatır AYT ve fonksiyonları. Ama 1 tane hocadan dinleyeceksen hiç düşünmeden Eyüp b derim.

Hocam bende Eyüp bden ilerlemek istiyorum şu an bıyıklı matematiğin AYT kısmı içime sinmedi onu eledim ama mert hoca ile arasında kaldım. Ben AYT sinin a sını bilmiyorum ne 11. sınıfta ders gördüm ne de 12. sınıfta meslek lisesi olduğum için Eyüp b zorlar mı acaba TYT de çok zorlanmıyorum çarpanları ayırmayla üslü sayılarda zorlandım sadece
Birşey olmaz, adam sıfırdan anlatıyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı