AYT yerine kalan 2 ayda TYT mükemmelleştirmek mantıklı mı?

Hocam biyoloji konusunda çok sıkıntı yaşıyorum bunun için verebileceğiniz bir öneri var mı?
Biyoloji bilgi ağırlıklı, bilgi ağırlıklı derslere nasıl çalışıyorsan öyle çalış. Ben okuyup geçiyordum daha sonra testlere geçiyordum. Önceden bilgim olduğu için özellikle soru çıkan yerlere dikkat ettim. Başlarda 13 soruda 6-7 iken şimdi 10 sorunun üstü geliyor. Birazda soru üzerinden öğrenmek lazım biyolojiyi. Soruda yapılan yanlışın akılda daha fazla kaldığını düşünüyorum.

Bir de kanal olarak Dr. biyoloji önerebilirim.
 
Hocam AYT 80 de 80 yapsam gene de 100 neti TYT de çakamadıktan sonra bir anlamı olmayacak yukarıda yazdıklarım en kötü ihtimal yani seve seve o TYT de 100 neti çaktırtacak yani o yüzden AYT kaynaklarını hiç boşuna karalamak istemiyorum.

Hocam çok yanlış düşünüyorsunuz TYT de 75 yapıp AYT'yi fullerseniz OBP'ye bağlı olarak 15-20 bin arası bir sıralama geliyor.
 
Hocam çok yanlış düşünüyorsunuz TYT de 75 yapıp AYT'yi fullerseniz OBP'ye bağlı olarak 15-20 bin arası bir sıralama geliyor.

Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam. Full AYT basıp TYT kısmında ise Türkçe sosyal matematik gibi derslerde en azından deneme çözüp paragraf ve problemleri geliştirmeye çalışacağım.
 

Geri
Yukarı