Evet, çözebilirsin. Ben hepsini çözmüştüm zevkine girdiğim senede. Sadece YDT çözemiyorsun, onun da başvurusu ayrı yapılıyor ve sınav zamanı da farklı gün zaten.
YDT'nin sınav günü artık AYT ile aynı zaman bu arada. Sabah 10'da AYT oluyor, 2-3 gibi YDT başlıyor.Evet, çözebilirsin. Ben hepsini çözmüştüm zevkine girdiğim senede. Sadece YDT çözemiyorsun, onun da başvurusu ayrı yapılıyor ve sınav zamanı da farklı gün zaten.
Sınavda alan değiştiren insanlar oluyor. Örneğin sayısalcıysanız ve Fen baya zorlarsa Sosyal ve Edebiyat'tan bildiklerinizi yaparsınız kolayca. Sosyal derslerinde belli bir altyapı varsa baya bir netiniz çıkar oradan, Edebiyat kısmını tam bilmiyorum maalesef.AYT'ye gireceğim zaman sayısal sözel fark etmez tüm soruları çözüp gelen sayısal veya sözel sonuca göre hangisi daha iyi ise veya daha çok uyuyorsa gibi bir şey yapılabilir mi?
Farklı saat yazacağıma gün yazmışım, benim hatam.YDT'nin sınav günü artık AYT ile aynı zaman bu arada. Sabah 10'da AYT oluyor, 2-3 gibi YDT başlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.