AYT'ye ne zaman başlanmalı?

Bende şu an 30 31 net bandındayım 35 benim de hedefim üstüne çıkarsak çok tatlı olur.

Yapım çekim ekleri ve ses bilgisinde çuvalladım o kadar soru çözdüm ama olmadı bir türlü hep yanlışlar çıktı noktalama işaretleri ve yazım yanlışlarından toparlarım herhalde

TYT de ocak gibi matematik, geometri ve dil bilgisini bitirsem AYT'de ocaktan başlasam yetişir mi? Belki aralıkta olur mu? Şu anda temelimi oturtmaya çalışıyorum ilk 12 konuda.
Çalışma şeklinize bağlı, AYT'nin TYT'ye göre konuları az. TYT daha geniş. Verim alarak istikrarlı çalışırsanız yetiştirebilirsiniz.

Toparlanır hocam bolca deneme ve soru ile orası da hallolur senin hedef sıralama ve bölüm nedir?

Marmara Üniversitesi yönetim bilişim sistemleri Almanca Yeditepe Üniversitesi istiyordum ama sıralamaları 2K ya çekilince hayal oldu 13K Almanca YBS gelir eğer çok çalışırsam

Çalışma şeklinize bağlı, AYT'nin TYT'ye göre konuları az. TYT daha geniş. Verim alarak istikrarlı çalışırsanız yetiştirebilirsiniz.

TYT de sosyal, fen uğraşılırsa AYT'ye geçilemez o yüzden matematik ve geometri halledip ardından direk AYT geçeceğim

Marmara Üniversitesi yönetim bilişim sistemleri Almanca Yeditepe Üniversitesi istiyordum ama sıralamaları 2K ya çekilince hayal oldu 13K Almanca YBS gelir eğer çok çalışırsam.

TYT de sosyal, fen uğraşılırsa AYT'ye geçilemez o yüzden matematik ve geometri halledip ardından direk AYT geçeceğim.

Benim hedefim sizin hedefiniz yanında bayağı bir küçük kaldı.

Marmara Üniversitesi yönetim bilişim sistemleri Almanca Yeditepe Üniversitesi istiyordum ama sıralamaları 2K ya çekilince hayal oldu 13K Almanca YBS gelir eğer çok çalışırsam.

TYT de sosyal, fen uğraşılırsa AYT'ye geçilemez o yüzden matematik ve geometri halledip ardından direk AYT geçeceğim.

Sosyal ile falan uğraşma haftada 1 2 kere soru çöz denemeye gir yükseliyor netler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı