Vallahi söyleyebileceğim tek şey 3 ay sanayide yedek parçacıda toptancıda çalışıktan sonra bir aydınlanma yaşadım orada beraber çalıştığım 2 abi vardı ve üniversiteye gitmemişlerdi 12.sınıfta ve diğer sınıflarda ders çalışmamışlardı yaşları da ilerlemişti 22 falandılar onlarla 3 ayım geçti ve resmen yaptıkları işi tam olarak sevmiyorlardı bile hafta sonu cumartesi günü bile çalışıyorlardı hatta toptancıda yanında çalıştığım abide ara sıra bunu söylerdi çok çalışırdık ve takdir bile almazdık birazcık az çalıştıkmı laf yerdik kimse yaptığımız işi görmezdi okumadıklarına çok pişmandılar abilerimin durumunu gördüm ve o zamana kadar ders çalışmadığıma çok pişman oldum bir andan ailemin istediği gibi bir memur olmaktan onun yerine hayalim olan siber güvenlik mesleğine yönelmek istedim ama sayısalda 71 obpyle(12 de iyi yaparsam) tutunamayacağımı biliyordum YBS diye bir bölüm keşfettim ve bu bölümden siber güvenliğe yönelimin mümkün olduğunu öğrendim ve işte şimdi çalışmaya başladım hedefim Marmara Üniversitesi Almanca YBS İngilizce dahi bilmiyorum 2 dili beraber iyi götürmeliyim eğer kazanabilirsem.