Az bilinen bir hayvan hakkında web sitesi yapılır mı?

mangoku

Decapat
Hayvan hakkında neredeyse Türkçe hiç kaynak yok. Bazıları da özünde zararlı şeyleri besin olarak veriyor. Bilgi kirliliği çok. Derin araştırma yapıp, hayvanın anatomisi, yediği şeyler, öneriler, fotoğraflarını paylaşabileceği bir arşiv, sitenin sağ üst kısmına forum bile düşünüyorum ve sürekli yeni fikirler aklıma geliyor... Bilgilerimin kaynaklarını kesin şekilde belirtmem gerekli böyle bir şey yapacaksam yani emek gerekli. Öğrenciyim HTML5, CSS, BOOTSTRAP bilgim var, JS öğreniyorum bu sayede yazılım bilgimi pekiştiririm. Bu konu hakkında bütün tavsiyelere açığım yazılımsal, fikirsel, şablon tavsiye vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Statik içeriğe sahip veya çok sık güncellemeyeceğiniz bir içeriğe sahip olacaksa bu tarz teknolojiler işinizi görecektir. Fakat üyelik, yorumlama, admin paneli, satış ve benzeri arka plan ve veri tabanı servisleri gerektirecek şeyler aklınızda var ise, backend de öğrenmeniz lazım.

Bana göre tek bir hayvanı baz almaktansa genel hayvanlar için bir web sitesi açılabilir. Az bilinen bir hayvan için site kurmak çok şatafatlı geldi bana. Kendi fikrim tüm hayvanları katarak açarsan ekstra bilgilerinle pekiştirip geliştirebilirsin :)
Evet burada denildiği gibi.

Tek bir hayvansa ve çok ilgiliyseniz direkt Wikipedia aracılığı ile bilgileri aktarabilirsiniz aslında. Öbür türlü çok zahmetli olur bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı