Az bütçeyle kâr elde eden var mı?

Hocam her gün Bim'den 10 şişe su alıp işlek bir caddede 30 kuruş kar ile satarsanız 3 lira kar elde edersiniz zaten. Aman zarar ettim aman battım aman çıktım stresine değmez.
3 TL'ye neden taktınız ki? Bu yaptıkça kârı yükselen bir olay. 3 ile başlar, 10 olur, 20 olur, 50 olur ve daha da artar.

Binance hesabımda 100 liranın altında para bulunuyor. Bir bakayım dedim. Son zamanlarda piyasa canlandığı için bazı günler 3 liranın üzerinde kâr elde ediyorum. Bunun dışında al sat yapmayı düşünüyorum.

Az bir miktar ile büyük kâr elde ettiniz mi? Bunun için ne kadar süre uğraştınız?
30-40 TL'den 200.
Hocam her gün BİM’den 10 şişe su alıp işlek bir caddede 30 kuruş kar ile satarsanız 3 lira kar elde edersiniz zaten. Aman zarar ettim aman battım aman çıktım stresine değmez.
Caddede 1 TL kara satarım. Niye 30 kr. kara satayım ki?

3 TL'ye neden taktınız ki? Bu yaptıkça kârı yükselen bir olay. 3 ile başlar, 10 olur, 20 olur, 50 olur ve daha da artar.
Hocam her zaman kar edeceğinizin garantisi yok. Benim kuzenlerim 80k zarar etti coin işinden coin düşünce

Kripto piyasasına hakim değilim o tarafa yönelmiyorum ancak düşük seviye ucuz kasalar toplayıp 50-60 TL karla satıyorum. Toplayıp formatını atıp oyun yüklemem ortalama günlük 2 saatimi alıyor. Ofiste olmadığım zamanlarda günde 120-130 TL civarında para kazanabiliyorum. Hatta zorlarsam toplu parça alabilirsem 300-350 TL'ye kadar kar ediyorum. Genelde LoL, CS:GO ve Valorant'ı 60 FPS oynatan kasalar topluyorum. Örneğin Cumartesi günü bir kasa sattım 200 TL kar ettim. Dün 1 tane daha sattım 70 TL kar ettim.

Hocam her zaman kâr edeceğinizin garantisi yok. Benim kuzenlerim 80k zarar etti coin işinden coin düşünce.
Ben düşük bütçe ile girdiğim için o kadar kayıp olmaz. Hem paramı riske atacak değilim. Analiz yeteneğimi kullanarak kâr elde edebileceğimi düşünüyorum.

Kripto piyasasına hakim değilim o tarafa yönelmiyorum ancak düşük seviye ucuz kasalar toplayıp 50-60 TL karla satıyorum. Toplayıp formatını atıp oyun yüklemem ortalama günlük 2 saatimi alıyor. Ofiste olmadığım zamanlarda günde 120-130 TL civarında para kazanabiliyorum. Hatta zorlarsam toplu parça alabilirsem 300-350 TL'ye kadar kar ediyorum. Genelde LoL, CS:GO ve Valorant'ı 60 FPS oynatan kasalar topluyorum. Örneğin Cumartesi günü bir kasa sattım 200 TL kar ettim. Dün 1 tane daha sattım 70 TL kar ettim.
Kalabalık bir şehirde mi yaşıyorsunuz?
Benim yaşadığım şehirde ölü fiyata koymadığım sürece satılmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı