Az duyma problemi

Makaleler
1
Arkadaşlar selam, geçenlerde sol kulağımın üstüne yatıp kalktığımda daha az duyma sorunu oluyordu ve geçiyordu. Herhalde tıkanıyor düşüncesi ile daha önce doktor tavsiyesi ile kullandığım bir damlayı kullandım. Herhangi bir değişme olmadı hatta birkaç gün sonra ciddi anlamda ağrıdığı için doktora gittim. Kulağımın tıkalı olmadığını söyledi, duyma testi yapıldı biraz duyma kaybı mevcut. Bana Clasem 600mg ilacını verdi, ağrım geçti fakat duymamda ya da tıkanıklık hissinde bir değişme olmadı, arada bir uğultu ya da çınlama oluyor ve konuşurken kendi sesimi duyuyorum. Gittiğim doktor iltihap olma durumu ile de bir bilgi vermedi, ilacı kullan eğer geçmezse istersen yeniden görün dedi.

Aramızda kbb doktoru var ise yorumlarını dinlemek isterim. Biliyorum bakmadan bir şey net bir şey denemez, olasılıkları bilsem yeteri.

Kardeşimde kulak enfeksiyonu vardı oda aynı şikayetleri vardı. Gece kulağı çok ağrımıştı ağlatacak kadar. Acile gittik. Siprogut ve onadron damla verdi. Antibiyotik ve antiinflamatuar damlalar bunlar. Penfloks adlı antibiyotiği de sabah akşam 1er tane kullansın dedi.

Kardeşimde kulak enfeksiyonu vardı oda aynı şikayetleri vardı. Kulağı çok ağrımıştı ağlatacak kadar. Acilde gittik. Siprogut ve onadron damla verdi. Antibiyotik ve antiinflamatuar damlalar bunlar. Penfloks adlı antibiyotiği de sabah akşam 1er tane kullansın dedi.
Bende sadece hap olarak var o da günde bir tane. Bir de ağrı kesici var ağrı yaptığı için. Ağrı geçti geri kalan tüm belirtiler devam.
Umarım zamanla düzelecek bir şeydir soldan farklı sağdan farklı duymak ciddi anlamda sinirimi bozuyor. Özellikle uğultulu alanlarda rahatsız olan kulağım tamamen uğultu duyuyor ve yanımda konuşan biri varsa anlamıyorum.

Tıkalıdır. Bendede olmuştu soldan az duyuyodum kalabalık ortamlarda anlamıyodum konuşulanları. ''Doktoru değiştirince çözülmüştü problemim :D'' Aptal KBB uzmanı kulağında hasar olabilir o yüzden duymuyo olabilirsin demişti. Hatta kadının kulağıma hasar verdiğinden korktum. Çınlamaya ve ağrımaya başlamıştı kulağımda işlem yaptıktan sonra. Farklı bir doktora gittik sadece tıkalı dedi 10 saniyede açmıştı aletiyle. Ona durumu anlattım. Sese bağlı kismi duyma kaybı olabilir muhtemelen geçmiştir dedi. Şuan hiçbi problem yok.

Tıkalıdır. Bendede olmuştu soldan az duyuyodum kalabalık ortamlarda anlamıyodum konuşulanları. ''Doktoru değiştirince çözülmüştü problemim :D'' Aptal KBB uzmanı kulağında hasar olabilir o yüzden duymuyo olabilirsin demişti. Hatta kadının kulağıma hasar verdiğinden korktum. Çınlamaya ve ağrımaya başlamıştı kulağımda işlem yaptıktan sonra. Farklı bir doktora gittik sadece tıkalı dedi 10 saniyede açmıştı aletiyle. Ona durumu anlattım. Sese bağlı kismi duyma kaybı olabilir muhtemelen geçmiştir dedi. Şuan hiçbi problem yok.
Senin adına sevindim. Benim de bu sabah duyma bir tık daha iyi duruyor ama tıkalı hissiyatı ve kendimi duyma durumu devam ediyor. Bakalım ilaçlar bitince bir düzelme olmaz ise bende başka bir doktora görüneceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı