Superonline 1Gbps vs Turknet 87mbps

• Konuyu başlatan Sinaps
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 311
Hocam modem arayüründe Qos ayarı mevcut mu , Mevcutsa Qos ayarı yapıp bir daha denermisiniz ?
Qos ayarı yapılı şekilde Şoknet vdsl. Modem tdw9970 v3

Eki Görüntüle 2626236
Qos açık ya da kapalı herhangi bir fark olmuyor. Müşteri hizmetlerini arayıp beni teknik bir elemana bağlayın diye yalvardım, bütün gün aradım bıktırdım, bazen aynı kişiye bile denk geldim, yaptıkları tek şey bana mail atıp speedtest ekran görüntüsü istemeleri. Tahhütü de ikametgahımı kablonet olmayan bir yere taşıyıp ücret ödemeden iptal ettireceğim, bıktım artık o kabloyu evde bile görmek istemiyorum. Bu arada internetimin fiber altyapı olduğunu iddia ediyorlar, docsis nerdee fiber nerde...

Hocam sizin yerinizde olsam Superonline'dan devam ederdim. İlla vdsl kullanıcam diyorsanız da daha ucuz ISSlere yönlenmenizi tavsiye ederim. Altyapı hepsinde aynı sadece sunucular farklı.

Hocam sizin yerinizde olsam Superonline'dan devam ederdim. İlla vdsl kullanıcam diyorsanız da daha ucuz ISSlere yönlenmenizi tavsiye ederim. Altyapı hepsinde aynı sadece sunucular farklı.
O konuda da tavsiyelere açığım, türknet ile ilgili bi ısrarım yok, ama kablonet çamura yatarsa benim bütçemi zorlayacak. Süperonlineda da ping, atılan merminin vurmaması, güçlü sansür uygulamaları olduğunu gördüm.

Vodafone'da böyle bir şey buldum. Süperonline alt yapısını kullanıyor sanıyorum zira başka bi fiber yok binada. Süperonline'daki aynı sorunlar burda da geçerli mi acaba? Screenshot_20251221_192348_Chrome.jpg

Son düzenleme:
O konuda da tavsiyelere açığım, türknet ile ilgili bi ısrarım yok, ama kablonet çamura yatarsa benim bütçemi zorlayacak. Süperonlineda da ping, atılan merminin vurmaması, güçlü sansür uygulamaları olduğunu gördüm.

Vodafone'da böyle bir şey buldum. Süperonline alt yapısını kullanıyor sanıyorum zira başka bi fiber yok binada. Süperonline'daki aynı sorunlar burda da geçerli mi acaba?Eki Görüntüle 2626253
Hocam Vodafone kullanan yayıncı görmüştüm yayın akıcıydı. Ping vs. yoktu. Eger Vodafone düşünüyorsanız bayiden almanızı öneririm. Gecen hafta dükkan camında 100 mbps 475 tl olduğunu görmüştüm.

Hocam Vodafone kullanan yayıncı görmüştüm yayın akıcıydı. Ping vs. yoktu. Eger Vodafone düşünüyorsanız bayiden almanızı öneririm. Gecen hafta dükkan camında 100 mbps 475 tl olduğunu görmüştüm.
Hocam valla para kısmına takılmıyorum ben, tabii gidip astronomik sunucu klasmanı bir internet de alacak halim yok ama bu ISS'leri araştırdıkça hepsini altından bir pislik çıkıyor. Bunların başında iyi niyetli bir haberleşme mühendisi mi yok, art niyet mi var (süperonline'da var o kesin) yoksa liyakatsizlik mi anlamadım. En mantıklısı türknet gigafiber gibi duruyor ama işte bizde de o alt yapı yok. Hanım da sansüronline fiber olsun diyor, heralde fiber olacak, o fiber olsun dedikten sonra ben vdsl bağlatırsam en ufak bir kopmada benim günlerce başım ağrır evde 😄

TurkNet geçecekseniz konumu inceleyebilirsiniz yaşadığım tüm her şeyi anlattım. İsterseniz davette ederim sizi +1 ay bedava internet kullanırsınız hem siz hem ben kullanırım. İnceleme ve detaylı üstünde durduğum konum: Hangi internet firması daha iyi?

Süperonline için bu gün başvuruda bulundum, arayıp iki gün evde olacağız, telefon evin bazı yerlerinde çekmiyor, ulaşamazsanız bilginiz olsun dedim, abonelik başvurunuz iptal edilmiştir diye SMS gönderdiler sağolsunlar. Neden iptal oldu diye arıyorum, ekranımda hata kodu var sebebini göremiyorum diyorlar. Evren mesaj veriyor sanırım bana, bakalım.

Düzenleme: bana en yakın olarak "İznet" atanmış, görünüşe göre trip atmış bana, ulaşamayabilirler evdeyiz diye kayıt bıraktığım halde ulaşamadık diyerek iptali basmışlar 12 saat içinde. Şikayet kaydı oluşturdum tekrar başvuruda bulundum gelecekler bakalım neymiş dertleri.

Son düzenleme:
Süperonline için bu gün başvuruda bulundum, arayıp iki gün evde olacağız, telefon evin bazı yerlerinde çekmiyor, ulaşamazsanız bilginiz olsun dedim, abonelik başvurunuz iptal edilmiştir diye SMS gönderdiler sağolsunlar. Neden iptal oldu diye arıyorum, ekranımda hata kodu var sebebini göremiyorum diyorlar. Evren mesaj veriyor sanırım bana, bakalım.

Düzenleme: bana en yakın olarak "İznet" atanmış, görünüşe göre trip atmış bana, ulaşamayabilirler evdeyiz diye kayıt bıraktığım halde ulaşamadık diyerek iptali basmışlar 12 saat içinde. Şikayet kaydı oluşturdum tekrar başvuruda bulundum gelecekler bakalım neymiş dertleri.
Başvuru yakınınızda bayi varsa oradan yapmanızı öneririm. Bayilere özel fiyatlandırma oluyor bazen. Bulunduğum ilde Vodafone 100 mbps 12 ay sözleşmeli 475 tl. Vdsl hizmetleri yokmuş olsaydı koşa koşa geçecektim.

Başvuru yakınınızda bayi varsa oradan yapmanızı öneririm. Bayilere özel fiyatlandırma oluyor bazen. Bulunduğum ilde Vodafone 100 mbps 12 ay sözleşmeli 475 tl. Vdsl hizmetleri yokmuş olsaydı koşa koşa geçecektim.
Hocam iznet bence bu fiyat için çamura yatıyor, mümkün olan her şekilde iptal etmeye çalışıyor 1gbps 700tl paketi. Bakalım ne olacak, akşam 9 da arayıp randevu verdiler, en ufak yanlışlarında kovalayacağım evden, kamerayı da kurdum ek bir rezillikleri olacağından şüphe ettiğim için zaten, çocuk gibi trip attılar bana bi kere, açmadın iptal ettik diyerek. Bunların teknik müdürleri kaç yaşında acaba, garip. Zaten yarın da hallolmazsa imar müdürlüğüne şikayet ile ankastre kutularını kaldırtacağım, bu apartmana hizmet veremeyecekler. Sansüronline rezillikleri her yerde yazılmış, çizilmiş, daha abonelik başlamadan böyle akla mantığa ters düşen hareketler yapabileceklerini düşünmemiştim. Gerçekten çok garip.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı