- Makaleler
- 42
T4400 işlemcili cihazımda Lubuntu 18.04 kullanıyorum ve 200-350MB RAM kullanımı oluyor çoğunlukla. Tarayıcı üzerinde 6-7 sekme açınca 1GB'a vuruyor.
Ben olsam LXDE varken LXQt tercih etmezdim. Hem LXDE'ye göre çok daha ağır hem de buglu.Debian'ın Non-Free LXQT'si de olabilir.
Ben Arcoda LXQT kullanıyorum. Bug görmedim.Ben olsam LXDE varken LXQt tercih etmezdim. Hem LXDE'ye göre çok daha ağır hem de buglu.
AntiX baya baya güzel.Puppy Linux güzeldi fakat arayüzü biraz karışık gibi.
AntiX de gayet hafif ve hızlı ve arayüzü genel olarak Puppy Linux'dan çok daha iyi.
Debian'ın Non-Free LXQT'si de olabilir.
Ben açıkcası bug görmedim ve beğendim fakat cihazdan cihaza değişebilir.Ben olsam LXDE varken LXQt tercih etmezdim. Hem LXDE'ye göre çok daha ağır hem de buglu.
Linux büyük ve güzel bir dünya. Tavsiye ederim.Linux hakkında çok bilgim yok fakat bir defa Ubuntu 20.04 kullandım. Kaynak kullanımı yüksek, bilginiz olsun.
Oyun oynadığım için pek hitap etmiyor açıkçası. Severim tabii ki, bir süre kullandım.Linux büyük ve güzel bir dünya. Tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.