Az kişinin bildiği mobil uygulamalar

  1. Notion: Değişiklik, farklılık, çeşitlilik sunan bir not alma uygulaması.
  2. Shazam.
  3. Zedge.
  4. Photomath.
  5. Stremio: Film-dizi izleme uygulaması(bunun uzantıları vs.var onları ekliyorsun ondan sonra izleyebilirsin.(az biraz k.çak izliyorsun diyelim))
 
Photomath: Işlemleri detaylıca çözebilen ve anlaşılır bir biçimde aşamalarıyla gösteren bir matematik uygulaması. Kameradan soruyu gösterdiğiniz zaman yüksek doğrulukla soruyu okuyabiliyor. Türev ve integral gibi yoğun işlemleri rahatlıkla çözebiliyor. Kök, üslü sayılar, faktöryel, x ve y gibi birden fazla bilinmeyenli denklemler ve kesirli problemleri rahatlıkla çözebiliyor. Birden fazla değişken kullanılabiliyor. Sayıları x ve y doğrusunda koordinat sistemine çizebiliyor. Sonucu ve çözümü(birden fazla çözüm yolu varsa onları da gösteriyor.) gösterdiği için çok işlevli bir uygulama. Hem iOS hem de Android için mevcut.

Xplore: Android için bir dosya yöneticisi. Sürekli güncellenmesi, FTP desteği gibi özelliklerle isviçre çakısı gibi uygulama. Android için mevcut.

CPU-L, GPU-L ve SOC-L: bu üç uygulama da aynı kişiden yapılmış veritabanı uygulamaları. Adları üstünde belirtilen alanlarda işlemci(bilgisayar), ekran kartı ve SoC(telefonlarda kullanılan işlemci) hakkında detaylı bilgi sağlıyor. Meraklısına güzel uygulama.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı