Az RAM tüketen ve oyunlarda iyi performans sağlayan Linux dağıtımı önerisi

CanLous

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben Linux kullanmaya yeni başlamış birisiyim ve Nobara KDE dağıtımını kullanıyorum. 4 GB DDR3 belleğim i5 3. nesil işlemcim ve AMD Radeon 7670M bir sistemim var ama Nobara KDE boşta 2 GB RAM yediği için bu bana pek yeterli değil. Firefox'u ve Discord'u açınca 300 MB falan kalıyor. Acaba oyunlarda iyi performans veren ve az RAM tüketen Linux distrolarını sayabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, ben Linux kullanmaya yeni başlamış birisiyim ve Nobara KDE dağıtımını kullanıyorum. 4 GB DDR3 belleğim i5 3. nesil işlemcim ve AMD Radeon 7670M bir sistemim var ama Nobara KDE boşta 2 GB RAM yediği için bu bana pek yeterli değil. Firefox'u ve Discord'u açınca 300 MB falan kalıyor. Acaba oyunlarda iyi performans veren ve az RAM tüketen Linux distrolarını sayabilir misiniz?
MX Linux.
KDE agir olsada 2GB normal degil.
Terminal'e top yazip fotograf atin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230223_231831.png
    Screenshot_20230223_231831.png
    267,7 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba arkadaşlar, ben Linux kullanmaya yeni başlamış birisiyim ve nobara KDE dağıtımını kullanıyorum. 4 GB DDR3 belleğim i5 3. nesil işlemcim ve AMD Radeon 7670M bir sistemim var ama nobara KDE boşta 2 GB RAM yediği için bu bana pek yeterli değil. Firefox'u ve Discord'u açınca 300 MB falan kalıyor. Acaba oyunlarda iyi performans veren ve az RAM tüketen Linux distrolarını sayabilir misiniz?

Firefox aşırı RAM yiyor ungoogled Chromium en hafifi cideen fark goreceksin dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı