Z Zamazam Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 Mesela bench press'te 80 kilo 5 tekrar 3 set mi yoksa 60 kilo 10 tekrar 3 set, diğer hareketler için de aynı şeyler geçerli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2025
Mesela bench press'te 80 kilo 5 tekrar 3 set mi yoksa 60 kilo 10 tekrar 3 set, diğer hareketler için de aynı şeyler geçerli mi?
EfeProg Centipat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #2 Bence 60 kilo 10 tekrar 3 set daha uygun.
quexra Decapat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 446 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F/ASUS Prime Radeon RX 9070 XT/Lexar Thor OC 6000MHz CL38 2x16/Asus Prime B650M-R/Lexar NM790+WD elements 2.5/Nzxt C750 80+Gold/Arctic Liquid Freezer II-360mm/Rampage Iceblade/North Bayou F160. ASUS ROG STRIX XG27UCS/MSI-G274QPF Razer Viper V3 Pro/Razer Huntsman V3 Pro Mini /Razer Barracuda X/JBL Tune 770Bt/JBL Tune 520Bt/JBL Wave Buds. PlayStation 5 Slim/Xbox Series S iPhone 15 Pro/Huawei MatePad 11.5"s Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2025 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video yeterince açıklayıcı olur bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video yeterince açıklayıcı olur bence.
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.537 Çözümler 5 25 Ocak 2025 #4 Zamazam dedi: Mesela bench press'te 80 kilo 5 tekrar 3 set mi yoksa 60 kilo 10 tekrar 3 set, diğer hareketler için de aynı şeyler geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Seviyeni bilmiyorum ama hem hipertrofi hem güç için en iyi tekrar aralığı 4-8 diyebilirim rahatlıkla.
Zamazam dedi: Mesela bench press'te 80 kilo 5 tekrar 3 set mi yoksa 60 kilo 10 tekrar 3 set, diğer hareketler için de aynı şeyler geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Seviyeni bilmiyorum ama hem hipertrofi hem güç için en iyi tekrar aralığı 4-8 diyebilirim rahatlıkla.
Z Zamazam Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #5 OOM500 dedi: Seviyeni bilmiyorum ama hem hipertrofi hem güç için en iyi tekrar aralığı 4-8 diyebilirim rahatlıkla. Genişletmek için tıkla... 5 ay oldu işte başlayalı bench press 75 kilo 6 tekrar rahat atıyorum incline dambıl press 25 kilo 5 tekrar o civarlar yani. quexra dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video yeterince açıklayıcı olur bence. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamadıysam ilk başta güç kazanıp sonradan ağır gireceğiz yani dediğim gibi 80 kilo 5 tekrar herhalde değil mi?
OOM500 dedi: Seviyeni bilmiyorum ama hem hipertrofi hem güç için en iyi tekrar aralığı 4-8 diyebilirim rahatlıkla. Genişletmek için tıkla... 5 ay oldu işte başlayalı bench press 75 kilo 6 tekrar rahat atıyorum incline dambıl press 25 kilo 5 tekrar o civarlar yani. quexra dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video yeterince açıklayıcı olur bence. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamadıysam ilk başta güç kazanıp sonradan ağır gireceğiz yani dediğim gibi 80 kilo 5 tekrar herhalde değil mi?
noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 1 25 Ocak 2025 #6 Harekete göre değişir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Harekete göre değişir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et