Az yer kaplayan OS önerisi

Makaleler
5
Yer
İstanbul, Avcılar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD

Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık

Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx)
Meslek
Öğrenci
Telefonum Galaxy Grand Prime Plus/J2 Prime. Şuan Xtreme ROM var hem yer açısından hem de görüntü açısından kötü. Bana sade ve az yer kaplayan ROM lazım. 4 GB olursa güzel olur 5 GB olursa da razıyım. Lineage OS denedim onda özellikler çalışmıyor.

@Umut Nas @364809

Hocam userdata partitonun boyutu bellidir az yer kaplayan ya da çok yer kaplayan ROM yoktur.
ROM kurulurken System, vendor, boot ve varsa cust partitiona kurulur.

ROM'u kurduktan sonra gapps sürümünü minimal tutmanız işe yarayabilir uygulama güncellemeleri sonradan userdata üzerine yazılıyor.

Peki hocam sade ve özellikleri düzgün çalışan telefona uygun ROM önerir misiniz?

Peki hocam sade ve özellikleri düzgün çalışan telefona uygun ROM önerir misiniz?

Hocam cihazın tam model numarasını söyler misiniz?
Bu arada cihazı şahsi olarak deneyimlemediğim için önerebileceğim ROM'ların hepsi ezbere olur ama bir kontrol edeceğim.

Hocam cihazın tam model numarasını söyler misiniz?
Bu arada cihazı şahsi olarak deneyimlemediğim için önerebileceğim ROM'ların hepsi ezbere olur ama bir kontrol edeceğim.
Samsung Galaxy Grand Prime Plus (SM-G532F) diğer adı ile Samsung Galaxy Grand J2 Prime (SM-G532F).

Samsung Galaxy Grand Prime Plus (SM-G532F) diğer adı ile Samsung Galaxy Grand J2 Prime (SM-G532F).

Bayağı az bir ktilesi olsa gerek adamakıllı göze çarpan bir şeyler bulamadım. MT6737t işlemciye sahip başka bir cihazın ROM'u var ise taşınabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…