"Azeriler" Türk mü?

Çoğu Azerilerin Türklere saygısı yok. Ben onları Türk saymıyorum. Saymamaliyız.
@Yener K. hocam bu ve türevleri çoğalmaya başladı.
Forumu propaganda yeri olarak kullanıyorlar. Bu tür konuları açarken daha dikkatli olmanız bence daha iyi olur.
Geçen de yine bir kaç "üye" kaynağı belli olmayan " sadece kürt oldukları için öldürülen bir aileyi" foruma taşıdılar. Kaynağı bile belli olmadan bu tür konular açtılar(bir kaynak atmış, ama pkk yandaşı, onlara kalsa Gara'daki şehitler bomba ile öldürüldü.). Bu tür konulara karşı lütfen daha dikkatli olun.

Konuya gelirsek. Saçmalama. O mantığa göre tek Türk biziz. Çünkü adımız Türkiye.
Onların boyu farklı sadece o kadar. Hepimiz Türk'üz.

Pata küte kaba kuvvetle girisirsen bu adamlar karşı çıkmaz mı? Kaos oluşur diye düşünüyorum.

Anonsu vereceksin 1 haftada terk edin ülkeyi gitmeyeni katlederim. ırkçılıksa ırkçılık bilader.

Bence de hocam.

Turkluk genetikle gelir, tipki tamamen Yunan ebeveynlere gelmis ve nesillerdir Yunanistan sinirlari icinde buyumus birisi “Afro-Amerikan” olamayacak ise, baska bir kokenden gelen birisi Turk sayilamaz. Turkiye’de yasayan insanlar ile ayni Turkluk derecesine sahip olduklarini dusunuyorum Azeri’lerin. Ne kadar Turk olduklari saibeli yani.

Doğru hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…