Aziz sancar fen mi Atatürk Anadolu mu?

Diğer sınıflar 15.20'de, kurs sınıfları ise 18.30'da çıkıyor. Yani çoğunluğu okul saatleri içerisinde oluyor diyebilirim. Ama tabii ki zaman içinde ders programında yer alıp YKS'de çıkmayan dersleri iptal ettikleri için tamamı okul saatleri içerisinde olmaya başlıyor.

Evet, kalabalık bir okul ama bu problem oluşturmaktan ziyade sosyalleşmene de imkan sağlamış oluyor. Çünkü sen en başta kendi dönemin olmak üzere alt ve üst dönemlerinle de bir aile gibi oluyorsun. Ayrıca zaten diğer okullarda çok sıkı bir şekilde uygulanan kurallara da uyup uymadığınızı kontrol etmeyip tamamen size güvenmelerine rağmen okulda hiçbir sorun çıkmıyor. Yani bu konuyla alakalı aklında en ufak bir soru işareti bile kalmasına gerek yok. Dediğim gibi bu kötü değil aksine güzel bir şey.
Çok teşekkürler. Sizin de anlattıklarınız ile beraber AAAL yi ilk tercihe yazacağım.

Merhabalar,

Bugün başka bir sitede yorumları okurken okulun Batıkent çakırlara'a veya başka bir yere taşınacağından bahsetmiş biri. Böyle bir durum var mı? Bilginiz var mı?
Bu konu geçen sene 2.dönem gündeme gelmişti. Fakat okul yaklaşık 1500 kişi olduğu için tüm okul mevcudunu alacak bir bina bulunamadı. Yani şu an için taşınmayı düşünmüyorlar.

Arkadaşlar konuyu tekrar canlandırayım. Malum LGS bitti. Tekrar yorum albilir miyiz? Aradan 1 yıl geçmiş. Benim de sormak istediklerim var. Her iki okulunda servisi var mı? İkisi de ters yerde çünkü. Temizlik sorunu yaşanıyor mu? Bu yıl öğretmen değişiklikleri çok oldu mu?

Arkadaşlar konuyu tekrar canlandırayım. Malum LGS bitti. Tekrar yorum albilir miyiz? Aradan 1 yıl geçmiş. Benim de sormak istediklerim var. Her iki okulunda servisi var mı? İkisi de ters yerde çünkü. Temizlik sorunu yaşanıyor mu? Bu yıl öğretmen değişiklikleri çok oldu mu?

Ben Atatürk Anadolu'yu sectim ve secimimden cok memnunum asla diger okullar aklimda kalmadi. Okul servisi var fakat arayip sormaniz lazim bulundugunuz bolgeye var mi diye. Temizlik sorunu cok yasamadim açıkçası. Okulumuz proje okulu oldugu kcin 15 ogretmen civari degisikligimiz oldu bizim :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı