6 667061 Decapat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 98 9 Haziran 2024 #1 Kimin başkan seçilmesini isterdiniz? Ben şahsen bir fenerli olarak Aziz Yıldırım'ı isterim.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.956 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 9 Haziran 2024 #2 Ali Koç'tan daha hayır geleceği yok. Aziz Yıldırım.
6 667061 Decapat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 98 9 Haziran 2024 #3 ardacanci dedi: Ali koç'tan daha hayır geleceği yok. Aziz Yıldırım. Genişletmek için tıkla... Bence de. Aziz başkan geri gelmeli.
ardacanci dedi: Ali koç'tan daha hayır geleceği yok. Aziz Yıldırım. Genişletmek için tıkla... Bence de. Aziz başkan geri gelmeli.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.103 Çözümler 62 9 Haziran 2024 #4 Ali Koç diyen Galatasaraylı oluyor zaten genelde. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2024
6 667061 Decapat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 98 9 Haziran 2024 #5 quarest dedi: Ali Koç diyen Galatasaraylı oluyor zaten genelde. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Kongre Ali Koç'u destekliyor deniyor ama satılmış kongre üyeleri var. Fenerin işi zor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2024
quarest dedi: Ali Koç diyen Galatasaraylı oluyor zaten genelde. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Kongre Ali Koç'u destekliyor deniyor ama satılmış kongre üyeleri var. Fenerin işi zor.
hepsibiryalan Centipat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #6 Birbirlerine FETÖ'cü deyip Oktar'cı deyip hakaret ediyorlar, yazık. Fener kimlerin eline düşmüş. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2024
6 667061 Decapat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 98 9 Haziran 2024 #7 hepsibiryalan dedi: Birbirlerine FETÖ'cü deyip Oktar'cı deyip hakaret ediyorlar, yazık. Fener kimlerin eline düşmüş. Genişletmek için tıkla... Ali Koç aile karıştırıyormuşsun gibi şeyler dedi yayın başında hiç muhabbeti dönmedi.Hep Ali Koç konuştu.Aziz başkan yalanladı.
hepsibiryalan dedi: Birbirlerine FETÖ'cü deyip Oktar'cı deyip hakaret ediyorlar, yazık. Fener kimlerin eline düşmüş. Genişletmek için tıkla... Ali Koç aile karıştırıyormuşsun gibi şeyler dedi yayın başında hiç muhabbeti dönmedi.Hep Ali Koç konuştu.Aziz başkan yalanladı.
Ranny Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #8 Bir Beşiktaşlı olarak Aziz Yıldırım'ın gelmesi daha uygun olur. Fenerbahçe şampiyonluk görür bana kalırsa.
Bir Beşiktaşlı olarak Aziz Yıldırım'ın gelmesi daha uygun olur. Fenerbahçe şampiyonluk görür bana kalırsa.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.347 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 9 Haziran 2024 #9 İkisi beraber eşbaşkanlık yapsa keşke. Buna ihtiyaç var sanki. Öyle birbirlerine atıp tutmak bir işe yaramıyor.
İkisi beraber eşbaşkanlık yapsa keşke. Buna ihtiyaç var sanki. Öyle birbirlerine atıp tutmak bir işe yaramıyor.
6 667061 Decapat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 98 9 Haziran 2024 #10 Lee Yubin dedi: İkisi beraber eşbaşkanlık yapsa keşke. Buna ihtiyaç var sanki. Öyle birbirlerine atıp tutmak bir işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Eşbaşkanlıkta bile içerde biri baskın kalır bence. Ranny dedi: Bir Beşiktaşlı olarak Aziz Yıldırım'ın gelmesi daha uygun olur. Fenerbahçe şampiyonluk görür bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Umarım.
Lee Yubin dedi: İkisi beraber eşbaşkanlık yapsa keşke. Buna ihtiyaç var sanki. Öyle birbirlerine atıp tutmak bir işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Eşbaşkanlıkta bile içerde biri baskın kalır bence. Ranny dedi: Bir Beşiktaşlı olarak Aziz Yıldırım'ın gelmesi daha uygun olur. Fenerbahçe şampiyonluk görür bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Umarım.