Azure devops nasıl kullanılır?

Arkadaşlar şimdi şöyle bir şey yapmam gerekiyor Azure devops üzerinden bir repository oluşturup buradaki repository ile bir push işlemi yapmam gerekiyor. Ben bunu direkt pushlayarak yaptım fakat kodu pushladıktan sonra pull yapmak isteyen ekip arkadaşım clone repository ve pull dediğinde sadece klasörler geliyor bunun sebebi ne olabilir? Bu işlemi en doğru şekilde nasıl yapabilirim?

Git reposu mu bu? Azure repository nedir bilmiyorum ama git kullaniyordur diye dusunyorum.

Sen push yaptiysan baskasinin pull yaptiginda ayni seyi gormesi gerek.

Push basarili oldu mu ve ayni branch te misiniz?

Bir ihtimal master push disabled olabilir default olarak.

HEAD commit hashini karsilastirabilirsiniz.

Git reposu mu bu? Azure repository nedir bilmiyorum ama git kullaniyordur diye dusunyorum.

Sen push yaptiysan baskasinin pull yaptiginda ayni seyi gormesi gerek.

Push basarili oldu mu ve ayni branch te misiniz?

Bir ihtimal Master push disabled olabilir default olarak.

HEAD commit hashini karsilastirabilirsiniz.

Ben de seni bekliyordum abi :). Sen gelene kadar çözdüm eyvallah. Ya şöyle mesela Azure DevOps'ta bir proje oluşturdum. Şimdi bir clone repository adresi veriyor ya ben bu adres ile proje açmayı bilmiyordum. Ama şöyle ileriyormuş o clone repository ile girip oradaki kod içerisinde New project deyip yeni solution açıyormuşsun. Projeye kullanıcı ekleme gibi sorunlar da yaşıyorum şu anlık ama büyük birçoğunluğunu ve sistemin mantığını anladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı